Kako da otkrijete da li vas vara djevojka/momak?

Koji su to signali koji upućuju na to da ste prevareni …

Kada žene varaju  

Postala je odsutna u svim aspektima veze i češće nego inače će je boljeti glava, a seksa će biti sve manje. Rjeđe će vas pitati za mišljenje i manje komunicirati sa vama. Ako ne priča i ne seksa se sa vama, to znači da to radi negdje drugdje.

Više pažnje poklanja izgledu, što uključuje i novu odjeću, frizuru, novi veš. Ako vas uz sve to ne pita šta mislite o svemu tome to znači da nije ni namijenjeno vama.

Njene slobodne aktivnosti van kuće su se naglo povećale. Ples, heklanje i časovi joge vjerovatno znače da slobodno vrijeme provodi sa nekim drugim.

Naravno, prije nego je optužite za prevaru istražite uzrok promjena ponašanja. Možda vaša draga zaista ima posla preko glave, ili ste vi stalno nezainteresovani za razgovor pa vas zato više ništa ni ne pita.

Kada muškarac vara

Promijenio je uobičajene dnevne navike i sve češće sa društvom ide na piće i često mu je isključen mobilni. Vraća se kući sretan bez razloga. Vjerovatno nešto krije.

Odjednom vas obasipa pažnjom i počeo je da brine o svom izgledu. Novi veš je uvijek dobar znak za paniku.

Žena koja vara najčešće će se udaljiti od svoga partnera, ali će se zato muškarac vjerovatno bolje ponašati. Parfem ili cvijeće bez ikakvog povoda su opasna ideja. Njegovo ponašanje je pokrenula griža savijesti. Ipak, prije nego što mu sipate Domestos u oči razmislite da li ste možda samo malo paranoični u ono doba mjeseca kada mrzite cijeli svijet.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU