Kako se Hurricane pripremaju za Euroviziju


Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, djevojke iz grupe Hurricane, trenutno se nalaze u Roterdamu, gdje se spremaju za svoj veliki nastup na ovogodišnjem takmičenju za pjesmu Evrovizije. Portal Nova.rs dobio je ekskluzivne fotografije djevojaka iz bekstejdža.

Juče je u Roterdamu održana i prva proba djevojaka iz Srbije. One su na sebi imale različite, ali slične kostime u crnoj boji sa šljokicama – dok su se Ksenija Knežević i Sanja Vučić odlučile za kraće varijante, Ivana Nikolić je nosila kombinezon.

Na fotografijama koje je dobio portal Nova.rs, Sanja, Ksenija i Ivana su pozirale u autobusu, ali i u bekstejdžu eurovizijske bine. Fotografije su dio njihove privatne arhive.

„Mi smo zadovoljne kako je prošla prva proba. Upoznale smo se sa binom i sa arenom u kojoj će biti Eurovizija, tako da je sad već lakše kad znamo kako to sve izgleda. Slijedeća proba je zakazana za četvrtak“, rekle su djevojke iz grupe za Nova.rs.

Kritike su takođe dobre.

„Njihova povezanost, skladnost i estetika su sada izraženije nego ikada. Obučene u crne kostime od čipke, Hurricane odlično izvodi dosta zahtjevnu koreografiju. Scena je jednostavna, ali čista i efektna i dobar je kontrast u odnosu na njih“, komentar je kritičara na srpske predstavnice, preuzet sa sajta „wiwibloggs“, najpopularnijeg kritičkog sajta o Evroviziji.

Ranije je za Nova.rs potvrđeno da će djevojke pjesmu pjevati na srpskom jeziku.

Fotografije pogledajte u galeriji u nastavku.

(Nova.rs)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU