KAKVA NEPRIJATNOST: Crnogorski carinik mislio da je Raša Gocin sin, a ne suprug

Goca Tržan i Raša Novaković u sretnom su braku već jedanaest godina. Suprug Goce Tržan imao je samo dvadeset i tri godine kada je upoznao tada tridesetsedmogodišnju pjevačicu, ali razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi.

Iako razlika u godinama između Goce i njenog supruga nije toliko primjetna, pjevačica je nedavno zbog nje doživjela neprijatnost.

-Jednom prilikom dok smo prelazili crnogorsku granicu obratio mi carinik riječima: “A, đe si Goco? Što činiš? Je li ti to sin? – upitao je gledajući u Rašu.

-Ne, čovječe, to mi je muž – odgovorila mu je pjevačica.

-Pa, voliš li ti piletinu? Voliš mlađe, a? Pa, što onda i ja da ne volim – prepričala je pjevačica šaljivo, ne zamjerajući cariniku na neumjesnom pitanju.

Ona je u istoj emisiji govorila i o potomstvu s Rašom ističiću da se godinama bori za njega, jer želi da ima dijete s čovjekom kojeg mnogo voli. Međutim, Raši nije toliko stalo da ima djecu, a njegov razlog za to je oduševio kako Gocu, tako i sve ostale žene koje su čule kakve riječi je Novaković uputio supruzi.

-Jednom prilikom mi je rekao: “Baš me briga da li ću imati svoje biološko dijete, ono što mi je bitno jesmo ti i ja. I Lena će otići svojim putem, ja ne želim da izgubim tebe – ispričala je jednom prilikom pjevačica.

The post KAKVA NEPRIJATNOST: Crnogorski carinik mislio da je Raša Gocin sin, a ne suprug appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU