Kakve su šanse da ipak dobijemo iPhone 14 mini?

Apple je iPhone mini objavio sa namerom da ponudi alternativu svojim velikim uređajima. Sa ekranom od 5,4 inča iPhone mini je privlačan kupcima klasičnih iPhone modela, koji su zavoleli 4,7-inčne displeje i ne vole da nose velike uređaje u svojim džepovima.

Međutim, Apple se suočio sa problemom kada je u pitanju iPhone mini, a to je prodaja ovog uređaja na tržištu. Od same objave, iPhone mini nije opravdao očekivanja kada je u pitanju prodaja, a većina korisnika je tvrdila da Apple nije uspeo da telefon načini popularnim uprkos agresivnoj marketinškoj kampanji.

Ljudi koji su upoznati sa stanjem na tržištu i planovima kompanije Apple, već neko vreme tvrde da je kompanija iz Kupertina odlučila da odbaci iPhone mini kada bude objavljena iPhone 14 linija.

Ipak, sajt 91Mobiles citira „bitnog partnera u lancu snabdevanja kompanije Apple u Azijsko-pacifičkom regionu“, koji tvrdi da bi iPhone 14 mini ipak mogao biti predstavljen.

Partner kompanije Apple je navodno počeo pripreme za predstavljanje nove iPhone serije, koje će se održati 7. septembra i iPhone 14 mini je prema navvodima i dalje u opticaju.

Ipak, za sada je pomenute navode potrebno uzeti sa dozom rezerve, posebno zbog toga što se već dugo govori o odbacivanju mini modela a predstavljanje iPhone 14 linije je sve bliže.

BONUS VIDEO:

Kakve su šanse da ipak dobijemo iPhone 14 mini? appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU