KARLEUŠA PODRŽALA JOVANU JEREMIĆ: Gdje su “hrabri Srbi” da zaštite ženu?

Pjevačica Jelena Karleuša stala je na stranu Jovane Jeremić koja tvrdi da su joj ljudi Velje Nevolje slali prijeteće poruke.

Jovana je rekla da se sve desilo zbog starlete Maje Marinković sa kojom je u sukobu, pa umiješala i Tamaru Đurić. Maja i Tamara ne prestaju da vrijeđaju voditeljku, a sada se oglasila pjevačica Jelena Karleuša koja je riješila da na Instagram postavi brutalnu poruku.

karleuša podržala jovanu jeremić: gdje su “hrabri srbi” da zaštite ženu?

“Kakva smo mi to zemlja gdje se upućuju najstrašnije prijetnje jednoj ženi, Jeremić Jovani, koja je i majka i javna ličnost a da svi u tome vide zabavu i sprdnju? Hajde, ja sam na to navikla kad je riječ o meni, ali me želudac boli kad to druge žene doživljavaju a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene..Postali smo društvo gdje se žene javno ponižavaju, vrijeđaju, prijeti im se… I niko u tome ne vidi ništa loše… Ok, ja ću izaći na kraj sa jednim Lukasom koji vrijeđa mene i moju porodicu jer je on bezopasan, ili sa drugim patuljcima koji reže na mene znajući da nema muškarca koji će stati iza mene (mogu ja i sama) ali ovde padaju ozbiljne prijetnje ženi koja ima dijete… Gdje su hrabri Srbi da zaštite ženu? Jovana, ne smije tebi dlaka sa glave da fali.”

(Express/Kurir)

The post KARLEUŠA PODRŽALA JOVANU JEREMIĆ: Gdje su “hrabri Srbi” da zaštite ženu? appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU