KARLEUŠA SAHRANILA KOLEGU: Ovaj još pjeva?!

Nakon što je muzička zvijezda Jelena Karleuša zaratila sa pola estrade, na red je došao i folker Radiša Urošević, koji je jednom prilikom isprozivao svoju kolegicu sa javne scene i njenu muziku.

Naime, Karleuša nije ostala imuna na prozivke svog kolege, te mu se javno obratila putem Instagrama, poslavši mu brutalnu poruku u svom maniru da je mislila da je Urošević odavno preminuo.

– Molim?! Ovaj još pjeva?! Ja sam mislila da je ovaj umro… Neka mu neko kaže da se samo Karleušine pjesme i pjevaju – navela je Jelena kratko u svojoj objavi.

Podsjećanja radi, Jelena Karleuša našla se na udaru folk pjevača Radiše Uroševića 2018. godine u  “Zvezdama Granda” kada je on na sebe preuzeo ulogu Tajanstvenog člana žirija. Naime, on je u jednom momentu poželio ironično da pohvali pjevačicu, ali je ovo izlaganje prekinula Snežana Đurišić konstatacijom da treba da priča o kandidatima jer Jelena nije pjevala.

– Sreća pa nije pjevala – odbrusio je Urošević, a pet godina kasnije, Radiša i dalje ima isti stav, možda čak i gori, a po mišljenjima mnogih, i nikad suroviji.

The post KARLEUŠA SAHRANILA KOLEGU: Ovaj još pjeva?! appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU