KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ IZRASLA JE U PRAVU LJEPOTICU: Svi kažu da Manuela neodoljivo podsjeća na majku

Dragana Mirković decenijama je na estradi i uspjela je da izgradi karijeru bez ikakvih skandala. Iako godinama živi u Beču gdje živi od udaje za Tonija Bijelića, često se vraća u Srbiju kako bi se vidjela sa dragim prijateljima i kolegama. Luče iz Kasidola, kako je dobila nadimak, živi svoju bajku i trudi se da porodicu zaštiti od bilo kakve medijske pompe.

Pjevačica i biznismen imaju dvoje djece, kćerku Manuelu (21) i sina Marka (22). Kako su odrastali daleko od očiju javnosti, nmnogi su se iznenadili kada su vidjeli kako Draganina djeca danas izgledaju. Dvoje maltene odraslih ljudi zavidne ljepote, privukli su veliku pažnju. Marko je već očarao djevojke svojim mišićavim izgledom. Kako je aktivan na društvenim mrežama, sada je već i sam stekao popularnost. Dragana se trudila da ih sačuva od medija i javnosti dok su bili maloljetni, sada je prepustila njima odluke o tome koliko će se eksponirati.

Manuela je takođe odrasla u ljepoticu. Mnogi tvrde kako mnogo liči na Draganu iz mlađih dana, posebno zbog crne, bujne kose po kojoj je ona i danas prepoznatljiva.

– Moja djeca su najnormalnija djeca na svijetu, imali su normalno djetinjstvo i bili odlični đaci. Marko je studirao ekonomsko pravo, a zanimljivo je da je Manuela dok je završavala srednju školu radila na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana.

Manuela (21) ima pomalo egzotičnu ljepotu, vitki stas te nema sumnje da će imati brojne udvarače. Sa brojnih putovanja na kojima uživa objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Mnogi tvrde kako djeluje kao lijepo vaspitana djevojka.

The post KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ IZRASLA JE U PRAVU LJEPOTICU: Svi kažu da Manuela neodoljivo podsjeća na majku appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU