Ko je kriminalac Almir Jahović koji je uhapšen u Banjaluci?

ko je kriminalac almir jahović koji je uhapšen u banjaluci?

Crnogorsko pravosuđe traga za Almirom Jahovićem od 2018. godine, a on je danas uhapšen u Banjaluci u akciji MUP-a Republike Srpske i crnogorske policije.

Protiv Jahovića i još šest osoba podignuta je optužnica koja ih tereti za planiranje likvidacije Jovana Đurovića i boksera Nikole Sjekloće, piše Atvbl.

U Banjaluci uhapšen visokopozicionirani član kavačkog klana


ko je kriminalac almir jahović koji je uhapšen u banjaluci?

Optužnim aktom obuhavaćeni su Adnan Osmanagić, Mirza Nurković, Almir Jahović, Enzan Ciriković, Darko Milić, Eldar Nurković i Đorđije Cicmil.

Za Jahovićem i Osmanagićem su bile raspisane crvene potjernice jer su bili nedostupni vlastima Crne Gore. Osmanagić je i dalje u bjekstvu.

Prema navodima optužnice, Jahović je 29. avgusta 2018. godine pokušao da aktivira eksplozivnu napravu koju je ispod motora Jovana Đurovića postavio optuženi Ciriković.

Ciriković je u istrazi priznao da je postavio bombu ispod motora Jovana Đurovića po nalogu Adnana Osmanagića, ali da naprava najvjerovatnije nije aktivirana zbog tehničkih problema.

Jovan Đurović ranjen je godinu dana kasnije u Amsterdamu, a bio je označen kao blizak saradnik Luke Bojovića vođe zemunskog klana.


ko je kriminalac almir jahović koji je uhapšen u banjaluci?
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU