KO ZNA GDJE BI MI BIO KRAJ: Lana Jurčević zabušavala u školi iako je danas vlasnica dvije firme

Mnogima je poznato kako je pjevačica Lana Jurčević vlasnica dvije firme od kojih je jedna brend kozmetike. Nerijetko se voli pohvaliti svojim postignućima i motivirati druge da ustraju u svojim snovima

Kako bi moji profesori bili ponosni na mene. Održala sam predavanje na Leap Croatia summitu pred punom dvoranom i ispričala svoju priču, od prvih dana pjevačke karijere do ove poslovne. Da nisam zabušavala u školi, ko zna gdje bi mi bio kraj – našalila se  u najnovijoj objavi na društvenim mrežama i nastavila:

-Ili je možda baš to jedan od razloga, nekog inata i znatiželje i zašto danas volim učiti i stalno upijati nove stvari. Šta bi bilo kad bi bilo…nikad nećemo saznati. Ali nikad nisam bila lijena, mislim da je već to 70 posto uspjeha u svemu što radiš. Želim i vama da ono što volite i što si zamislite, da uspijete to i ostvariti. Ne odustajte – poručila je pjevačica.

(Express/Tportal)

The post KO ZNA GDJE BI MI BIO KRAJ: Lana Jurčević zabušavala u školi iako je danas vlasnica dvije firme appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU