16.6 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Kojeg hercegovačkog pjevača je pohvalio legendarni Elvir Bolić

Elvir Bolić, legendarni nogometaš i bivši kapiten nogometne reprezentacije BiH, nakon sportske karijere posvetio se privatnom biznisu i izgradnji nekretnina.

Popularni Bola posljednjih dana radi na izgradnji ljetne bašte u svom restoranu “Paper Moon” na Grbavici. U njemu su redovni gosti uspješni sportisti, ali i pjevači i muzičari, među kojima su najredovniji Dino Muharemović, Osman Hadžić, Mahir Sarihodžić i Maya Sar…

Da se dobar glas daleko čuje, potvrđuje i dolazak trenutno najpopularnijeg hercegovačkog pjevača Andrije Drežnjaka u ovaj elitni restoran. Drežnjak je pjesmom “Život je jedan”, koju autorski potpisuje odlični dvojac Dino Muharemović i Dragan Stojković Bosanac, osvojio simpatije publike u regionu.

– Život je jedan, kao što Andrija pjeva u svom hitu. Zato treba živjeti i maksimalno koristiti sve što ti on pruža – kaže Bolić koji je na opasku Dine Muharemovića da i on treba snimiti jednu pjesmu sebi za dušu, odgovorio da to ostavlja svom velikom prijatelju Elviru Baljiću koji je bez konkurencije najbolji pjevač među nogometašima na Balkanu.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima