Kojeg hercegovačkog pjevača je pohvalio legendarni Elvir Bolić

Elvir Bolić, legendarni nogometaš i bivši kapiten nogometne reprezentacije BiH, nakon sportske karijere posvetio se privatnom biznisu i izgradnji nekretnina.

Popularni Bola posljednjih dana radi na izgradnji ljetne bašte u svom restoranu “Paper Moon” na Grbavici. U njemu su redovni gosti uspješni sportisti, ali i pjevači i muzičari, među kojima su najredovniji Dino Muharemović, Osman Hadžić, Mahir Sarihodžić i Maya Sar…

Da se dobar glas daleko čuje, potvrđuje i dolazak trenutno najpopularnijeg hercegovačkog pjevača Andrije Drežnjaka u ovaj elitni restoran. Drežnjak je pjesmom “Život je jedan”, koju autorski potpisuje odlični dvojac Dino Muharemović i Dragan Stojković Bosanac, osvojio simpatije publike u regionu.

– Život je jedan, kao što Andrija pjeva u svom hitu. Zato treba živjeti i maksimalno koristiti sve što ti on pruža – kaže Bolić koji je na opasku Dine Muharemovića da i on treba snimiti jednu pjesmu sebi za dušu, odgovorio da to ostavlja svom velikom prijatelju Elviru Baljiću koji je bez konkurencije najbolji pjevač među nogometašima na Balkanu.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU