6 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 29 studenoga, 2021
Još

  Koji nogometni reprezentativci nakon Džeke i Spahića žele kupiti vile u Dubrovniku?

  ()

  Edin Džeko i Emir Spahić redovno pune stupce novina u BiH, ali i Hrvatskoj. Mediji sa posebnom pažnjom prate sve vezano za Dijamanta i Spahu, i kada je u pitanju posao i privatni život.

  Oni su se u posljednje vrijeme odlučili i za ulaganja u nekretnine u Dubrovniku. Edin Džeko je vlasnik luksuzne vile, dok Spaha gradi apartmane. Krajem prošle godine Emir je dobio građevinsku dozvolu za gradnju luksuznih stanova u Dubrovniku. Novo naselje posljednjih dana dobija i prve konture.

  Edin Džeko je sa dubrovačkim ugostiteljem Mihom Obradovićem na Lapadu otvorio ugostiteljski objekat „Ritual“, a redovno u društvu naših poznatih sportista je i Ivica Obradović, uspješni  biznismen, koji je vlasnik niza kuća i apartmana na atraktivnim lokacijama u Dubrovniku. Old House (luksuzna kuća sa dvorištem pokraj Straduna), Villa Vikor (luksuzni objekat sa bazenima i drugim sadržajima) i Luxury Apartment Lapad Dubrovnik samo su neki od objekata o kojima on brine.

  Ivica je nedavno bio i na svadbi Emira Ganića, a u Sarajevu se sreo i sa nekoliko poznatih biznismena, koji žele ulagati u nekretnine u Dubrovniku. Uspješnog Obradovića za atraktivne lokacije u Dubrovniku kontaktiralo je i nekoliko drugih bh. nogometnih reprezentativaca, koji žele da imaju luksuzne nekretnine u najpoželjnijem gradu na hrvatskom primorju.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO