KOMŠIJA VESNE ZMIJANAC OTKRIO NJENE PRIVATNE TAJNE: Privatno je skroz druga žena

Pjevač Mirko Lazić nedavno je za Grand govorio o Vesni Zmijanac, a tom prilikom je otkro da su njih dvoje zapravo komšije.

Naime, Mirko je rođen i živi u Aranđelovcu, dok je Vesna prije nekoliko godina tu sagradila vikendicu, a sada najčešće na Bukulji provodi slobodno vrijeme.

Pjevač je otkrio da je Vesna opuštena kada vrijeme provodi na vikednici, pa bez šminke šeta gradom i razgovara sa komšijama.

-Vesna ima kuću na Bukulji, baš kod jezera je njena vikendica. Iskreno, ne družimo se privatno, nekoliko puta smo se sreli onako u gradu. Ona tako dođe tu i odmara za sebe, meditira. Kada dođe u Aranđelovac, ona je u totalno opuštenom izdanju, ide sama u nabavku, kuha, skroz druga Vesna – rekao je on i dodao:

-Ona je sjajan čovjek, veliki drugar, voli da se druži. Ima dosta iskustva i uvijek rado želi da posavjetuje druge ljude, o njenom pjevanju ne želim da pričam, to je već svima jasno.

Podsjetimo, Vesna je prije nekoliko mjeseci imala operaciju srca, a opravak je nastavila upravo na Bukulji gdje uživa u prirodi i svježem vazduhu koji joj je neophodan.

(Express / Grand.nova.rs)

The post KOMŠIJA VESNE ZMIJANAC OTKRIO NJENE PRIVATNE TAJNE: Privatno je skroz druga žena appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU