Konačno dugoočekivani duet „Nije mi dobro“: Vesela pjesma atraktivne Enele Palavre i slavnog muzičara Alena Islamovića

Pjesma „Nije mi dobro“ novi je službeni singl i spot Alena Islamovića, koji je otpjevao u duetu s Enelom Palavrom. Ova mlada pjevačica bosanskih korijena već duže vrijeme živi i radi u Americi, te iza sebe ima nekoliko uspješnih samostalnih singlova. Zbog izgleda i nastupa na sceni mnogi je zovu i “bosanskom Shakirom”.

– Enela je vrlo simpatična djevojka čije sam pjesme imao priliku da čujem i drago mi je da je oko sebe okupila dobar tim ljudi, pa vjerujem da zbog toga i njene predanosti radu, njen uspjeh je zagarantiran. Čim sam dobio ovu pjesmu sjetio sam se nje i tako je krenula naša saradnja. Iako smo pjesmu i spot snimali na dva kontinenta, mislim da smo napravili odličnu pjesmu koju će publika vrlo brzo prihvatiti i pjevušiti. CMC festival je idealno mjesto za njenu prezentaciju, ali nekako se nadam da će među publikom zaživjeti i prije, tako da je možemo svi skupa pjevati u Vodicama – rekao je Alen Islamović.

Atraktivna Enela sretna je što će se pojaviti na pomenutom festivalu i promovirati novu pjesmu.

-Ovo je, na neki način, i moj novi početak. Zapravo, osim ovog dueta sa Alenom u pripremi je još jedan sa mega popularnim bh. folk pjevačem, ali o kome je riječ neka za sada ostane mala tajna. Vjerujem da će nova pjesma koju sam snimila sa Islamovićem vrlo brzo postati hit i zavladati posebno među mlađom publikom – Enelina su očekivanja.

Pjesma „Nije mi dobro“ najavni je singl Alenovog novog studijskog albuma „Tajno“ koji će se u prodaji naći krajem ovog mjeseca, a službena promocija bit će upravo u Vodicama na CMC festivalu.

Na novom albumu naći će se 17 pjesama, od kojih su neke Alenove starije pjesme snimljene u novim aranžmanima.

https://www.youtube.com/watch?v=61IP0YncMps&feature=youtu.be

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU