Konačno otkriveno kada će biti predstavljen Galaxy S23 FE!

Nakon mjeseci nagađanja, konačno saznajemo kada će biti predstavljen Samsung Galaxy S23 FE.

Prošle je sedmice Amazon Indija započeo promotivnu kampanju za Galaxy S23 FE, gdje je otkriveno da će ovaj uređaj u toj zemlji biti predstavljen u desetom mjesecu ove godine. Sada je Samsungov indijski ogranak otkrio datum predstavljanja ovog uređaja.

Samsung Galaxy S23 FE bit će predstavljen 04.10.2023. godine u Indiji. Slogan događaj je nazvan „The New Epic“, a iako ne stoji konkretno da će na njemu biti predstavljen Galaxy S23 FE, poznato je da se ovaj događaj odnosi upravo na ovaj telefon.

konačno otkriveno kada će biti predstavljen galaxy s23 fe!

Pored toga, Samsung Indija je podijelio i jednu fotografiju za novi Galaxy Tab, koji bi trebao nositi naziv Samsung Galaxy Tab S9 FE. Pored ova dva uređaja, Samsung bi na istom događaju trebao predstaviti i Galaxy Buds FE.

Prošle sedmice su otkrivene moguće cijene ovog telefona u SAD-u. Tako je otkriveno da bi Galaxy S23 FE u ovoj zemlji mogla biti 599 dolara, što je 100 dolara jeftinije u odnosu na početnu cijenu Samsung Galaxy S21 FE i Samsung Galaxy S20 FE telefona.

Ranije smo saznali da će ovaj telefon na zadnjoj strani imati tri kamere sa glavnim senzorom od 50 MP koji će stići sa OIS podrškom. Pored njega, telefon će nazad imati ultraširoki senzor od 8 MP i telefoto senzor od 12 MP, dok će naprijed biti selfie kamera sa senzorom od 10 MP.

Telefon bi trebao stići u dvije verzije čipa. Tako će model sa Exynosom 2200 i Snapdragon 8+ Gen 1.

The post Konačno otkriveno kada će biti predstavljen Galaxy S23 FE! appeared first on Noob.ba.

www.noob.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU