KRENITE U NOVU GODINU SA 6.000 DINARA U DŽEPU!

Upravo danas, 31. prosinca, Meridian preuzima ulogu Djeda Božićnjaka. Pridošlice će dobiti poseban novogodišnji paket, a sve što trebaju učiniti je REGISTAR i stiže veliko iznenađenje.

Nekoliko trenutaka poslije PRIJAVE vaš će račun biti odobren 6.000 dinara koje možete zamijeniti za automatske igre i sportske ulaznice. 3.000 DINAR vam je na raspolaganju za automate, dok 1.000 DINAR omogućava igranje sportskih ulaznica.

Nakon što ste već preuzeli svoj “Novogodišnji paket” možete isprobati igre iz kategorije “slots” na stranici meridianbet.rs.

Sportsko klađenje u novogodišnjoj noći fokusirano je na košarku. Očekuje nas dvoboj NBA lige između Washington Wizardsa i Atlante našeg Bogdana Bogdanovića.

Bogdan je u fantastičnoj formi, a hoće li Atlanta upisati novu pobjedu saznat ćemo nešto prije ponoći. Stavite ovaj par vaša NOVOGODIŠNJA ULAZNICA!

Da stvar bude bolja, lov na EPIC JACKPOT u Meridianu se zahuktao! Pitate se kako doći do tamo? Morate se zabaviti uz bilo koju igru ​​iz sekcije “slots” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot je između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si ti naš sljedeći MILIJUNAŠ!

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU