Otkazani mečevi Adria Toura u Sarajevu i Banjaluci

Poslije današnjeg sastanka svih članova Organizacionog odbora Adria Toura donijeta je odluka da se turnir ne nastavlja, kao i da neće biti održan u Banjaluci i Sarajevu

“Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave”, izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

Zahvali ose svim učesnicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva, kao i svima koji su prethodnih dana vrihedno radili na pripremi ovih događaja.

“Cijenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u djelo, čim se za to steknu uslovi”, poručio je.

Đoković je na kraju podsjetio da je ideja Adria Toura bila humanitarnog karaktera, sa ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrijednosti.

“Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani Covid 19 virusom sa željom da se što prije oporave”, ističu iz organizacionog odbora.

Podsjećamo, u utorak je potvrđeno da je Novak Đoković zaražen koronavirusom. Još u nedjelju je objavljeno da je pozitivan na testu bio Grigor Dimitrov, a u ponedjeljak da su inficirani Borna Ćorić i Viktor Troicki.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU