2 C
Sarajevo
Subota, 4 veljače, 2023

Krvna grupa otkriva kakav je ko u ljubavi: Ko je hladan, ko bježi..

Da li ste znali da Japanci nerijetko primjenjuju metodu analize krvnih grupa kada biraju partnere, a posebno životne saputnike? Na taj način ih “provjeravaju”, želeći da vide da li veza može da ima budućnost, pišu Novosti. Navodno je prihvaćena i teorija da na osnovu toga može da se napravi tačan psihološki profil, pa evo kako to izgleda kada se prevede na polje ljubavi.

A

Žena ove krvne grupe je naizgled hladna, a zapravo vrlo osjećajna, a muškarci koji imaju ovu krvnu grupu su odani i potpuno posvećeni. Oba pola su spremna da se žrtvuju za porodicu i preuzmu odgovornost za svoje postupke. Muškarci ove grupe se ne dopadnu ženama na prvu loptu, ali kada ih osvoje, onda partnerke uvide sve njihove prednosti.

B

Intrigantne i interesantne osobe, naizgled suzdržane i povučene, imaju krvnu grupu B. Žene očekuju od partnera nježnost, posvećenost i odanost, ali i stalne dokaze ljubavi. Teže se odlučuju za ulazak u brak, ali nijeesu ništa lakši po tom pitanju ni muškarci, koji dugo testiraju partnerke. Ali, kada se zaljube i vjenčaju, spremni su sve da urade za suprugu.

  Isak Šabanović otkrio tajnu mršavljenja

AB

Žene ove krvne grupe biraju partnere avanturističkog duha. Kada osjete da više ne mogu da se skrivaju, nego je vrijeme da se ogole pred drugom stranom, bježe. Muškarci su veliki šarmeri, ali oni suptilni, odmjereni.

Žene nulte krvne grupe imaju potrebu da se potvrde kroz brak i porodicu, a onda vladaju iz sjenke, ubirući profesionalne uspjehe preko muža. Muškarci su privrženi porodici, ali se bore protiv dnevne monotonije, priželjkujući stalnu zabavu.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU