KUR'AN, PREPARIRANA ŠKORPIJA I LAV IZ ZANZIBARA! Sve ovo se nalazi u stanu Jovane Jeremić

Popularna voditeljica Jovana Jeremić je za svoj stan na Dorćolu dala 200.000 eura. U dnevnoj sobi ima ogromnu sliku lava, kao svoj portret sa krunom na glavi. Zidovi su u zlatnoj boji, kao i preparirana škorpija. Kako je voditeljica istakla, čistoća stana joj nije prioritet, jer se potpuno posvetila poslu.

– Ne opterećujem se da mi bude čisto u stanu. Meni je kuća na desetom mjestu. Na prvom mjestu mi je “Pink“ i moje emisije, na drugom Lea i njene obaveze, a na trećem samoj sebi da udovoljim: treninzi, uljepšavanje, garderoba, dok mi je stan tek tamo na desetom mjestu. Moram da priznam da sam sav namještaj dobila, ja ne bih imala para da opremim sve ovo. Stan sam platila 200.000 eura i ne bih imala novca da ga opremim, sad sigurno vrijedi oko 300.000 eura. Sve sam dobila na kompenzaciju, za reklamu. Odakle mi toliko novca u današnje vrijeme, jedino da sam bankomat – ističe Jovana i dodaje:

– Imam prepariranu škopriju iz Egipta. Imam i Kur’an i Bibliju, jer sam kosmopolita. Žena koja gleda moj jutarnji program donijela mi je sliku lava pravo iz Zanzibara. Stan je u centru grada i to je zapravo simbolika lava, jer lavovi vole sve što je skupo i centralno. Kod mene sve mora da bude kraljevski i kao na dvoru. Ponekad pomislim i da sam plave krvi, znam da zaslužujem najbolje.

U spavaćoj sobi je svilena posteljina u leopard printu sa velikim “Chanel” znakom.

– Kad bi tapeta lava progovorila, šta je sve vidio u ovoj spavaćoj sobi. Ne smije da priča ništa, to ostaje među nama. Da sam neka preljubnica, sad bih ispod dušeka mogla da sakrijem švalera. Ne jednog, nego dva. Toliko mjesta ima. Dečko bi mi spavao na krevetu, a dva švalera bih sakrila ispod kreveta – govori Jovana i otkriva da je kćerku Leu upisala na balet:

– Lea voli Ariel princezu, to je njena omiljena junakinja. Voli da se dotjeruje, oblači haljine, stavlja krune na glavu. Skoro je počela da ide i na balet, opčinjena je. Prava je princeza, uživa u tome. Zaslužile smo sve. Dala sam joj mir.

(express/republika)

The post KUR'AN, PREPARIRANA ŠKORPIJA I LAV IZ ZANZIBARA! Sve ovo se nalazi u stanu Jovane Jeremić appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU