Leonardo DiCaprio ima novu djevojku, njegova izabranica je 22-godišnja Ukrajinka

Nakon što je Leonardo DiCaprio iznenada raskinuo četverogodišnju vezu sa manekenkom Camilom Morrone, navodno već je našao novu djevojku 22-godišnju Ukrajinku Mariju Beregovu.

DiCaprio je viđen u St. Tropezu u društvu lijepe Ukrajinke, taman u vrijeme kada je ponovno počela koristiti svoje djevojačko prezime nakon razvoda.

Marijin bivši suprug Ahmed Masoud Abdelhafid (30) vodi veliko imovinsko i modno carstvo u Monaku, unuk je ministra unutarnjih poslova i lojalnog sluge Gadafija. Nisu poznati razlozi koji su doveli do razvoda bivših supružnika, ali smatra se da je brak okončan u Monaku gdje su i živjeli.
Beregova je odrasla u Švicarskoj gdje je pohađala privatni internat, a trenutačno živi u Londonu gdje studira kako bi mogla preuzeti porodičnu farmaceutsku firmu.

Leonardo DiCaprio nedavna je prekinuo sa Camilom Morrone, koja je ovog juna napunila 25 godina, što je uzrokovala da glumčev ljubavni život ponovo postane popularan na društvenim mrežama.
Brojni korisnici Twittera dijelili su snimak grafikona na kojem djevojke DiCaprio su mlađe od 25 godina. Naime, grafikon je izradio njegov obožavatelj još 2019. godine.

The post Leonardo DiCaprio ima novu djevojku, njegova izabranica je 22-godišnja Ukrajinka appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU