Lepa Brena o suzama s bine i neostvarenim željama: Otkriva i što više ne ide u šoping

Lepa Brena kaže da joj je godina na izmaku bila veoma naporna i da jedva čeka da se završi 2023. U Novoj 2024. godini voljela bi da postane baka jedne djevojčice.

– Ova godina mi je bila veoma izazovna i kreativna, ali isto tako i veoma psiho – fizički naporna – istakla je pjevačica

Šta je to što Lepa Brena poželjela u životu, a da još nije uspjela da ostvari?

– Mi profesionalni pjevači živimo kao sportisti: moramo da spavamo na vrijeme, da budemo u fit formi, ne smijemo da se prejedamo da bismo mogli da obučemo profesionalne kostime, ne smijemo da budemo poročni. Ja volim da popijem čašu vina i da se družim sa prijateljima koji imaju dobru energiju. Na privatnom planu, bih voljela da imamo više unučića. Nekako je najveća sreća svih nas kada se igramo sa našim unucima. Tako da se nadam, da će osim muških, biti i neka djevojčica.

U posljednje vrijeme često ste plakali na bini. Prvo na koncertu Aleksandre Prijović, a prije nekoliko dana i u Bugarskoj, gdje ste binu dijelili sa Draganom Mirković.

– Da. Nešto sam počela da plačem na sceni previše u posljednje vrijeme. Valjda su me savladale mnogo više emocije, zato što sada imam mnogo više vremena da baš doživim sve to što radim i kako to radim. Ali, bez obzira što plačem, uvijek mi bude zaista lijepo i fantastično.

Nedavno ste boravili i pjevali i u Amsterdamu, koji je poznat kao najliberalniji grad na svijetu. Kako ste se proveli?

– Amsterdam je inače veoma interesantan grad i oduvijek sam željela da u njega odem na proljeće, kada nema puno turista. Uspjela sam da povedem nekoliko svojih prijateljica, a moj sin Viktor je poveo svoje društvo. Oni su se mnogo bolje proveli. Iskreno se nadam da ću kad mi bude došla moja sestra iz Kanade, da je povedem s jedno četiri – pet prijateljica i da ću zaista da uživam u Amsterdamu.

Nedavno je obilježen “Crni petak”, da li ste i vi podlegli tom trendu kupovine i šta ste kupili tog dana?

– Nije mi ni palo na pamet. Ja imam nekoga ko je zadužen za moju garderobu što se tiče scene. A za privatnu garderobu imam svoju asistentkinju koja mi naručuje samo onlajn, tako da meni sve to stigne na kućnu adresu. Uopšte više ne moram da idem u šoping.

(express/kurir)

The post Lepa Brena o suzama s bine i neostvarenim željama: Otkriva i što više ne ide u šoping appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU