LEPI MIĆA OTKRIO HONORARE ZADRUGARA: Prose po splavovima, nemaju ni kuću

Učesnik “Zadruge”, Lepi Mića polako se sprema za ponovni ulazak u Bijelu kuću. Iako mnogi misle da je od rijalitija uzeo ogroman novac, on tvrdi da na imanju u Šimanovcima boravi za male pare.

-Spremam se fizički i psihički za novu sezonu. Idem na bazen, u šetnju, sređujem neke porodične stvari. Kod kuće sjedim sa suprugom, pričamo. Moram još ovu sezonu da izguram, pa ćemo vidjeti šta dalje”.

Mića je otkrio koliko novca zarađuje učešćem u “Zadruzi”.

-Ja sam u rijaliiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovjek i prije sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Da sam u spoljnom svijetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gdje su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu djecu. Pa, na splavovima ti bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dvije sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne – kaže za Svet.

(Express/Puls)

The post LEPI MIĆA OTKRIO HONORARE ZADRUGARA: Prose po splavovima, nemaju ni kuću appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU