LG na CES-u 2022. predstavlja novitete s poboljšanom tehnologijom pročišćivanja zraka

LG Electronics (LG) premijerno će na sajmu CES 2022 predstaviti sveobuhvatno kućno rješenje za veću kvalitetu zraka koje objedinjuje sve prednosti pročišćivača zraka, ventilatora i grijalice, uz elegantan dizajn. Osmišljen s ciljem zadovoljavanja potreba današnjeg životnog stila koji podrazumijeva da više vremena provodimo kod kuće, potpuno novi pročišćivač zraka PuriCare™ AeroTower svaku aktivnost u zatvorenom prostoru čini ugodnijom.

LG PuriCare AeroTower idealan je za korištenje tijekom cijele godine, a svjež i čist zrak donosi u cijelom rasponu od 360 stupnjeva kroz tri načina rada: Grijanje (Heating), Ventilator (Fan) i Raspršivanje (Diffusion). Način rada Grijanje koristi se za širenje toplog zraka u hladnijim danima te može zagrijati prostoriju za čak pet Celzijevih stupnjeva u manje od deset minuta, pri čemu je moguće postignuti maksimalnu temperaturu od 30 Celzijevih stupnjeva. Način rada Ventilator stvara osvježavajući povjetarac čiju je razinu moguće prilagoditi zahvaljujući izboru od deset razina intenziteta strujanja zraka. Način rada Raspršivanje osigurava optimalnu kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru u bilo koje godišnje doba tako što donosi čist i filtriran zrak usmjeren prema gore i prema van kroz difuzor Air Guard za širu i snažniju cirkulaciju zraka.

Koristeći vlastitu LG-evu tehnologiju Air Valley, pročišćivač zraka stvara tok zraka koji prati određenu površinu. Zahvaljujući tom fenomenu poznatom kao Coandă efekt, stvara se stalan i ugodan povjetarac koji se može osjetiti u cijeloj prostoriji. Sužene okomite lopatice PuriCare AeroTowera gotovo su nečujne s razinom buke od samo 23 decibela, a elegantan cilindričan dizajn zaslužan je za modernu estetiku koja se savršeno uklapa u bilo koji interijer prostora. LG-ev najnoviji model PuriCare bit će dostupan u dvjema suptilnim i sofisticiranim bojama – bež i srebrnoj.

LG PuriCare AeroTower posjeduje certifikat za poboljšanje kvalitete kakvoće zraka u unutrašnjem prostoru međunarodnih agencija za testiranje kao što je IBR Laboratories. Višestupanjski filteri True HEPA uklanjaju 99,97 posto različitih vrsta čestica veličine i do samo 0,3 mikrona. Dodatna je prednost i tehnologija LG UVnano™, koja koristi UV-C svjetlo za smanjenje prisutnosti bakterija koje se često nakupljaju na ventilatoru.

Uz učinkovitost i stil, LG-evo najnovije rješenje za veću kvalitetu zraka pruža iznimnu praktičnost te poboljšano korisničko iskustvo. Korisnici brzo mogu provjeriti razne podatke o kvaliteti zraka na LCD zaslonu pročišćivača ili putem besplatne mobilne aplikacije LG ThinQ™. Aplikacija za Android i iOS također omogućava praćenje uređaja u stvarnom vremenu i podešavanje postavki čak i kad korisnik nije kod kuće.

„Naš novi pročišćivač zraka PuriCare AeroTower stvoren je za potrebe današnjeg načina života koji podrazumijeva da više vremena provodimo kod kuće ”, rekao je Lyu Jae-cheol, predsjednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Bez obzira na to radi li se o hlađenju, grijanju ili pročišćavanju, ovaj uređaj obuhvaća sve te opcije i pritom izgleda sjajno u svakom interijeru.”

Za doživljaj LG-evog novog PuriCare AeroTowera, posjetite LG-ev virtualni izložbeni štand na sajmu CES 2022., koji počinje 5. siječnja (PST).

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU