LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U MINIJATURNI BIKINI! Pobrala komplimente zbog savršenog tijela

Lidija Vukićević sa razlogom važi za jednu od najljepših i najzgodnijih glumica. Nedavno je osvanula vijest da je njen sin, Andreja Mrkela, završio je uspješno program “UEFA akademije” za profesionalnog fudbalskog skauta. Vukićevićeva ne krije koliko je ponosna na svoje sinove i njihove uspjehe.

Ona trenutno uživa na sunčanom Ohridu, a sa pratiocima na Instagram profilu je podijelila zanosne fotografije u bijelom kupaćem kostimu.

“Kad mi kažu da treba da pređem još 2000 km i odigram 10 predstava.. a ja ovako” – napisala je glumica ispod fotografija.

Komentari oduševljena su se samo nizali: “Najzgodnija”, “nerealna si”, “kakvo tijelo”, “uživaj”…

Lidija je oduvijek bila pobornik prirodnog izgleda, a jednom prilikom je otkrila:

  • Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospješuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja njegujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade djevojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom – prenosi “Blic”.
    (Express/Espreso)

The post LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U MINIJATURNI BIKINI! Pobrala komplimente zbog savršenog tijela appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU