Liječnica prijetila šefu KBC-a Zagreb: ”Crknite, Hercegovci” – TNTportal.ba

Liječnica (46) dobila je zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb nakon što je prijetila njezinom ravnatelju Anti Ćorušiću, te još jednom liječniku.

Zabranu joj je izrekao Županijski sud u Zagrebu odbivši zahtjev tužiteljstva da joj se odredi istražni zatvor.

Prijavljena je za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice. Bolnička pravna služba zaključila je da se doista radi o ozbiljnom kaznenom djelu, pa je sve prijavljeno policiji.

Kriminalističkim istraživanjem, tijekom kojeg je osumnjičena liječnica i ispitana, zaključeno je kako ima dovoljno dokaza protiv nje. Prijetnje su, kako proizlazi iz prijave, rezultat njezine frustracije što već treći put nije dobila željenu specijalizaciju, javlja N1 televizija.

Nije ju dobila iako je svojevremeno radila na Rebru, a imala je, uvjerena je i najbolje kvalifikacije. Razlog je, posumnjala je ona, bila njezina narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja.

Bijesna zbog svega što se dogodilo poslala je poruku KBC-u Rebro. U njoj se okomila na jednog liječnika, te ravnatelja Ćorušića.

”Crknite Hercegovci” i ”P…. vam m……. ustaška”, bili su dijelovi njezine poruke zbog kojih je sada dobila zabranu približavanja KBC-u Zagreb i njegovim liječnicima, javila je N1.

(www.jabuka.tv)

www.jabuka.tv

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU