LIJEČNIK ZA KLAĐENJE! Uzeo je 1.228.500 za okladu od 50 dinara IZ PRIJELAZA (FOTO)

Pao je zastor na još jednu grandioznu klupsku nogometnu sezonu. Nakon velikih uzbuđenja i par “infarktnih finala”, dobili smo prvake u najjačim i nešto slabijim europskim ligama, kao i novog pobjednika Lige prvaka u vidu Real Madrida.

Nogometnog umijeća bilo je na pretek i ostaje nam se nadati da će i sljedeća natjecateljska sezona biti jednako zanimljiva kao i ova!

A ako se pitate kako izgleda savršen završetak sezone iz kuta klađenja, odgovor ćete pronaći u kladionici Meridian koja je upravo isplatila “milijunašu” – i to što!

Nije dovoljno reći, ali ulaznica koju imate priliku vidjeti je vaša doktorska disertacija, i to – IZ TRANZICIJE!

Ovaj mađioničar za klađenje uspio je dobiti više od MILION DINARA na okladu od samo 50 dinara!

Tačnije – 1.228.500 dinara!

liječnik za klađenje! uzeo je 1.228.500 za okladu od 50 dinara iz prijelaza (foto)
liječnik za klađenje! uzeo je 1.228.500 za okladu od 50 dinara iz prijelaza (foto)

A koja je tajna dobitnog listića?

Iskustvo, znanje, a nadasve – osjećaj!

Tri utakmice i famozna kladioničarska želja pogoditi popularni prijelaz ili igrati “od dva do jedan” – bilo je dovoljno da se “učita” nestvarni tečaj od 24570! A kad imate ovaj koeficijent, dovoljna je skromna opklada od 50 dinara, pa se nadajte čudu!

I tako je bilo!

Usred noći – ludo veselje! Pratile su se brazilska Serie A, ekvadorska Primera i MLS liga, pa se (nakon što ste se začudili novom osvojenom listiću) usudite reći da kad prođu TOP lige nema više što igrati!

A kako te imati! Čak i kada dobijete savršenu pomoć od Meridiana u obliku najvećeg bonusa dobrodošlice – 500 RSD BEZ USLOVA – ne preostaje ništa drugo nego odmah otići na stranicu meridianbet.rs i kreirati korisnički račun.

Uzmite bonus i spustite zavjesu na još jednu nogometnu sezonu – sa stilom!

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVIJET: Podsjećamo da je u tijeku natjecanje bez presedana u kladionici Meridian na našem području. Svi igrači imaju priliku osvojiti put, ulaznicu i smještaj za Svjetsko prvenstvo koje se u studenom održava u Kataru. Sve što trebate je otvoren račun na web stranici meridianbet.rs i sudjelovanje u svakodnevnim izazovima iz sporta i slot igrica.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU