Ljubav je na selu: Hakija iznajmljuje opremu za rafting, ali drži i hostel

ljubav je na selu: hakija iznajmljuje opremu za rafting, ali drži i hostel

Najveći zavodnik nove sezone showa Ljubav je na selu definitivno je Hakija Špago, 42-godišnjak iz Konjica koji se bavi iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve. 

Na web stranici Hakija nudi rafting od 25 km te mini verziju od 8 km. Uz rafting nudi i hostel-smještaj, prenosi indexhr.

“Imamo privatni parking, ljetni vrt do 120 mjesta koji se nalazi tik pored Neretve, tako da stvara svjež i ugodan osjećaj tijekom boravka u našem rafting centru. Rafting čamac može primiti do 12 osoba. Imamo kompletnu Neopren opremu za do 120 osoba. Mi kao tim nudimo vrhunski rafting uz maksimalnu sigurnost za sve uzraste. Nalazimo se u kanjonu Neretve 3 km od grada”, opisuje Hakija svoje usluge na stranici.

Hakija je već pri prvom upoznavanju s curama poljubio jednu od djevojaka, Marijanu, a s njom je te večeri i spavao u istoj sobi. 

ljubav je na selu: hakija iznajmljuje opremu za rafting, ali drži i hostel

“Poljubac je sasvim prirodna stvar. Ja ne osjećam nešto posebno, ali ne isključujem da se u budućnosti neće dogoditi nešto više”, objasnio je Hakija, a Marijana je rekla da je, za razliku od Kanade kamo je išla kod farmera Srećka napraviti show, sada zaljubljena. 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU