Ljubavna priča Leyle i Izeta Hajrovića: Ostavila je posao i porodicu, posvetila se u potpunosti njemu

Poznati su po ekstravagantnom modnom, ali i životnom stilu, a bračni par Hajrović totalni je hit u Hrvatskoj otkad su se preselili u Zagreb, gdje Izet igra za Dinamo.

Oboje Švicarci porijeklom iz Bosne i Hercegovine, upoznali su se na jednoj prijateljskoj večeri u Zürichu prije sedam godina, gradu u kojem je Leyla rođena te u kojem je Izet odrastao.

“I danas pamtim naš prvi susret. Jedna sasvim obična večer u Švicarskoj s prijateljima pretvorila se u najljepšu uspomenu. Nije on mene tu previše zavodio, kao ni ja njega. Bili smo spontani, romantični”, spomenula je Leyla za 24sata.

On je tada već bio uspješni nogometaš, a ona je također gradila karijeru.

“Mojim roditeljima je uvijek bilo bitno da me izvedu na pravi put. Već kao mala išla sam u privatne škole, veoma bitno nam je bilo obrazovanje. Slali su me u Englesku da naučim jezik. Na tome nisam stala, obrazovala se i na polju marketinga. U očevoj firmi sam radila već od svoje 14. godine. Imala sam solidan standard zahvaljujući roditeljima. Ostvarili su mi sve želje: od privatne škole i automobila do putovanja, garderobe… Poslije sam imala posao u kojem sam vrlo dobro zarađivala. Putovala sam po svijetu, upoznala Karla Lagerfelda, Sylvestera Stallonea…”, rekla je Leyla, koja je radila u galeriji, ali veza s Izetom promijenila je sve.

Nakon što je on dobio premještaj u Tursku, gdje je igrao za Galatasaray, neko su vrijeme održavali vezu na daljinu.

“Izet je trenirao, zabijao golove, a ja sam radila u jednoj od top deset galerija na svijetu. Dobro sam zarađivala, taman mi je krenulo. Sve je bilo kao u bajci. Naša veza se razvijala, a onda kako to biva u nogometu, Izet je morao otići iz Švicarske igrati za turski klub. Svakog petka nakon posla ‘hvatala’ sam zadnji avion da bih došla k njemu”, ispričala je.

Dugo je razmišljala, no ljubav je ipak prevagnula jer je znala da takvu vezu više ne mogu održavati.

Danas su sretni u Zagrebu, a Leyla radi u očevoj firmi te je barem jednom mjesečno u Zürichu. Ostatak vremena trudi se biti najveća moguća podrška suprugu.

“Nije lako živjeti našim životom, no ljudi to ne razumiju. Mi funkcioniramo kao tim. Ja Izeta podsjećam na kojekakve stvari. Recimo, kada je slobodan, svejedno odlazi na stadion trenirati, kad smo na godišnjem, podsjetim ga da bi trebao uvježbati ovo ili ono”, rekla je, što on potvrđuje.

“Ja ne znam kako bih sve to sam izveo, ne mogu na sve sam misliti. Leyla je kraj mene uvijek, u svim situacijama. Iskreno, jako sam sretan što imam ženu poput nje. Svijet nogometa vrlo je nepredvidljiv, danas si tu, sutra tamo i moraš biti spreman na sve. Nije se jednom dogodilo da se u roku od dva sata pakiram, sjedam u avion i odlazim u novi klub u drugoj državi.

Meni je lako, uzmem svoj kofer i odlazim, a Leyla ostaje iza mene, rješava papirologiju, odjavljuje stan, auto… Isto je i kada dolazimo u novi grad. Dok ja treniram, ona sređuje život”, rekao je za Jutarnji list.

Oboje ističu kako obožavaju putovanja, a najbitnije im je da su što češće zajedno. Često ih ispituju kad planiraju dijete.

“Kad je riječ o prinovi, to se ne može planirati nego se desi. Nema perfektnog momenta za to. Vidjet ćemo u sljedeće dvije do tri godine što će se dogoditi. Dotad živimo sami”, rekla je Leyla.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU