LJUBAVNI HOROSKOP U VLADAVINI STRIJELCA: Svaki znak zodijaka bit će na testu

Sezona Strijelca unosi novo uzbuđenje u mnoge ljubavne veze. Ona sa sobom nosi veliku dozu izazova i traži od nas da se suočimo sa onim što smo “gurnuli pod tepih”. Također, sezona Strijelca pomaže da se ponovo usredsredimo na ono što je važno, da osjetimo veći osjećaj prihvatanja i da usmjerimo pogled ka ljepšoj budućnosti. Iako možda još uvijek osjećate potrebu da ne reagujete na nedavne događaje, nemojte se plašiti da povučete crtu.

Strijelac žudi za dubokom i značajnom duhovnom vezom, tako da vam vrijeme utrošeno za ozbiljne razgovore može pomoći da vidite da novi početak nije samo izbor, već odluka koja će vam omogućiti da iskreno uživate u životu. Strijelac želi da putuje, uči i iskusi što je više moguće, tako da ćete biti izvučeni iz svoje emocionalne ljušture u ogroman, prelijep svijet. Ako ste se u posljednje vrijeme osjećali bezvoljno ili niste uspjeli da osobu koja je negativna po vas izbacite iz glave, to će se konačno sada desiti.

Ovan

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strijelcu, vladar izobilja

Iskoristite energiju da se prepustite većem planu koji Univerzum ima za vas. Energija Strijelca vlada pitanjima putovanja, proširenja i izobilja. Kako asteroid Ceres prelazi u ovaj vatreni znak, osjećat ćete se više povezano sa svijetom oko sebe, kao i sa partnerom. Venera je sada u Vagi, što privlači fokus na vašu romantičnu vezu, a uz priliv energije Strijelca. To znači da ćete biti inspirisani da se krećete u novom uzbudljivijem pravcu. Ako to nije nova veza koju tražite, onda budite sigurni da ćete vratiti malo poleta i uzbuđenja u svoju vezu i iznova se zaljubiti u aktuelnog partnera.

Bik

Dan idealne ljubavi: srijeda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strijelcu, vladar romantičnih transformacija

Promjena može biti teška za svakoga, ali prihvatanje promjene koje počinju da se dešavaju u vašem životu znači da će vaša budućnost konačno imati najbolji ishod. Strijelac daje energiju ekspanzivnosti vašem romantičnom životu dok počinjete da uviđate da sve može ispasti bolje nego što ste očekivali. Sunce u Strijelcu stvara svjetlost optimizma. Ovo nije raskid, već pozitivna promjena koja stvara više prilika za zajedničko vrijeme, vezu i posvećenost. Iako promjene mogu biti zastrašujuće, u ovom slučaju će pomoći da se desi upravo ono čemu ste se nadali. U trenucima izazova ne zaboravite da nastavite da se oslanjate na svog partnera.

Blizanci

Dan idealne ljubavi: petak, 24. novembar

Vodeća energija: Mars u Strijelcu, vladar romantike i ljubavi

Iako možda pokušavate da se usredsredite na više oblasti života, kako počinje sezona Strijelca, zaista će biti sve uglavnom na polju ljubavi. Dok se Mars, Sunce i Cerera okupljaju ovdje, osjetit ćete poriv da se ponovo dublje povežete sa partnerom. Mars je planeta koja vlada motivacijom, ali i strašću. U Strijelcu, to će vas podstaći da tražite ono što najviše želite. Ne brinite ako vam se čini da je vaša veza trenutno glavni prioritet. Potreban vam je period opuštanja u sopstvenom malom ljubavnom mjehuru i prisjećanja na sve nevjerovatne dijelove vaše veze.

Rak

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strijelcu, vladar kuće blagostanja i mira

Dozvolite sebi da brinete o onome što vam je trenutno potrebno i postat ćete još bolji partner. Srećom, sljedeća godina izgleda mnogo bolje nego što je bila. Morate da nastavite da se fokusirate na svoje potrebe kako biste imali samopouzdanje i moć da definitivno znate da se više nikada nećete zadovoljiti nečim što nije u skladu sa vašim željama. Ceres je asteroid koji upravlja fazom života, zajedno sa intuicijom, bezuslovnom ljubavlju i njegovanjem. U Strijelcu, aktivira se sektor brige o sebi, što znači da je trenutno najbolja stvar koju možete da uradite upravo to da se osjećate najbolje.

Lav

Dan idealne ljubavi: srijeda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strijelcu, vladar sektora radosti i posvećenosti

Da biste se u potpunosti posvetili vezi, prvo morate da vidite vrijednost onoga što veza donosi u vaš život. Ovdje se ne radi o površnoj energiji, već se od vas zahtijeva da se iskreno otvorite vašoj srodnoj duši. Nikada ne bi trebalo da se osjećate kao da morate sebe da ubijedite da je neko u pravu , čak i ako jeste. Umjesto toga, ovo je prostor da poštujete svoje želje i interesovanja. Kako Sunce prelazi u Strijelca, osjećat ćete se inspirisanim da počnete da dajete prednost sopstvenoj sreći.

Djevica

Dan idealne ljubavi: petak, 24. novembar

Vodeća energija: Mars u Strijelcu, vladar sektora intimnosti

Usmjerili ste veliku količinu energije na pronalaženje zahvalnosti za sve što imate, umjesto da razmišljate o sljedećoj najboljoj stvari koja je pred vama. Sada kada Mars prelazi u znak Strijelca, bit ćete inspirisani da počnete da težite emocionalnim korijenima vaše veze i doma. Mars želi akciju i strast, a u Strijelcu to znači da ste spremni da izgradite dublju vezu sa partnerom, kupite sopstveni dom ili počnete da planirate romantični bijeg o kome ste sanjali. Mars u Strijelcu želi promjene. Iako ste morali da snove na neko vrijeme stavite u drugi plan, sada je vrijeme da ih u potpunosti prihvatite dok se osjećate puni energije i spremni da iskoristite maksimum od zajedničkog života.

Vaga

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strijelcu, inspiriše iskrenu komunikaciju

Možda ćete se osjećati nelagodno što dijelite sve o čemu ste nedavno razmišljali, ali to je najbolji način da ostvarite dublju povezanost sa voljenom osobom. Pošto Cerera takođe vlada majčinstvom, može doći do važnih razgovora oko djece, bilo da se radi o osnivanju porodice, onima iz prethodne veze ili važnim članovima porodice. Zapamtite, najbolje je da prvo postanete sigurni u ono što želite prije nego što razgovarate sa partnerom, kako biste odvažno preduzeli korake da stvorite život kakav želite.

Škorpija

Dan idealne ljubavi: srijeda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strijelcu, vladar kuće samopoštovanja

Uradili ste mnogo toga po pitanju ocjenjivanja vlastite vrijednosti u proteklih nekoliko godina iako je ponekad bilo strašno ili ste se osjećali nesigurno, nastavili ste da istrajavate. Oduvijek ste znali da zaslužujete sve, a sada ste konačno u poziciji da počnete da ostvarujete sve ciljeve. Kako se Sunce pomjera u Strijelca, osjetit ćete kako se zraci samopouzdanja vraćaju. Ovo vam omogućava da podignete granicu ko ima pristup vama i koje zahtjeve imate za ljude u svom životu.

Strijelac

Dan idealne ljubavi: petak, 24. novembar

Vodeća energija: Mars u Strijelcu, vladar strastvenih želja i istine

Sa Suncem i Marsom u znaku Strijelca, sada možete biti veoma samomotivisani da slijedite svoje srce, manifestujete želje i živite potpuno autentičnim životom. Morate da zapamtite da ste dio partnerstva i da mnoge životne izazove rješavate u paru. Ako ste u vezi, odredite nedjeljne događaje sa partnerom kako biste razgovarali o svemu, od planova za odmor do onoga što se nadate da ćete postići u novoj godini. Uz vraćanje zabave i avanture u vašu vezu, ovo će vam pomoći da se ne osjećate nepovezano ili neshvaćeno od vašeg partnera. Ako ste slobodni, blistat ćete jače nego inače, tako da je idealno vrijeme da se opustite i privučete nekoga ko želi da istražuje život koliko i vi.

Jarac

Dan idealne ljubavi: subota, 23. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strijelcu, pojačana intuicija i proročki snovi

Iako možda niste poznati po tome što ste intuitivni horoskopski znak, još imate duboku vezu sa Univerzumom i duhovnim svijetom oko sebe. Imate ogromno srce i želite samo najbolje od svega za sebe i one koje volite, ali da biste sve to postigli, morate početi da slušate taj unutrašnji glas. Cerera vlada pitanjima njegovanja, ljubavi i prihvatanja. U Strijelcu, Ceres vam pomaže da dublje dotaknete svoju intuiciju, bilo da se radi o postojećoj vezi u vašem životu ili o slučajnoj ideji da promijenite rutinu, jer imate osjećaj da će se nešto važno dogoditi. Vjerujte ovim malim svemirskim znacima.

Vodolija

Dan idealne ljubavi: srijeda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strijelcu, vladar kuće želja

Dozvolite sebi da vjerujete u sve što je moguće, jer jeste. Umjesto da se osjećate ograničeno time kako život ili vaša veza mogu izgledati u ovom trenutku, otvorite srce i dopustite sebi da kreirate šta god želite da živite. Uradili ste dosta posla u sektoru veza u proteklih nekoliko mjeseci, posebno sa retrogradnošću Venere u Lavu koja je dugo aktivirala ovu oblast. Zbog toga, sada možete reći da ste stvorili vezu kakvu ste oduvijek željeli, ali to ne znači da još uvijek nema malih dijelova života koje treba shvatiti. Sunce u Strijelcu osvjetljava vašu kuću želja, podsjećajući vas da je želja zapravo namjera koja ide direktno u Univerzum. Ne govorite sebi da nešto nije moguće. Umjesto toga, govorite partneru sve ono što vam je na srcu. To može biti jednostavno kao želja da provedete više vremena zajedno ili mirne večeri ispred televizije.

Ribe

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strijelcu, vladar kuće privlačnosti

Često zaboravljate da osvjetljavate živote onih oko sebe, samo time što ste tu. Dok ste u velikoj mjeri u skladu sa Univerzumom oko sebe, sa Saturnom koji je trenutno u vašem znaku Riba, počeli ste da razmišljate da je jedini način da stvorite ono što želite, da sami to i ostvarite. Strijelac predstavlja kuću privlačnosti, pri čemu možete jednostavno privući sve što želite u svoj život. Trenutno je vaša moć privlačnosti velika. Ako ste vi i vaš partner već neko vrijeme zajedno, to može rezultirati dubljom posvećenošću. Ako ste slobodni, pravi je trenutak da zablistate, budući da je idealan period privlačnosti upravo tu.

The post LJUBAVNI HOROSKOP U VLADAVINI STRIJELCA: Svaki znak zodijaka bit će na testu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU