Lugan Team u Novi Travnik donio 4 medalje


U Sarajevskoj areni hotela “Hills” ovog vikenda održano je veliko sportsko natjecanje, na kojem su se kickboxeri iz cijele Europe borili za titulu najboljih.

Na ovom vrhunskom kickbox događaju sudjelovalo je 1145 natjecatelja iz 213 borilačkih klubova i 20 zemalja, a među njima i novotravnički predstavnici “Lugan” tima koji su osvojili 4 medalje.Među brojnim natjecateljima Lejla Lugan osvojila je 1.mjesto, dok je Amini Kurtović pripalo 2.mjesto.

Senema Lugan i Avdo Mehmedović na ovom prestižnom natjecanju osvojili su 3.mjesto, dok je manje sreće imao Safer Habibović koji je za prolazak u polufinale Europskog kupa izgubio bodove od iskusnog predstavnika Slovenije i ostao bez medalje.

lugan team u novi travnik donio 4 medalje lugan team u novi travnik donio 4 medalje lugan team u novi travnik donio 4 medalje

“Zahvaljujemo se od srca na iskrenoj podršci onima koji su prepoznali naš potencijal i pomogli u svakom mogućem obliku da kući donosimo medalje i visoko kotirana mjesta na ovakvim prestižinim natjecanjima”…poručili su iz Novotravničkog kluba borilačkih sportova “Lugan Team”

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU