LUKAS O KARLEUŠINOM LJUBAVNIKU: Dok je Duško bio na pripremama evo koga je Jelena “ugostila”

Prozivke koje njih dvoje upućuju jedno na račun drugog nikako ne prestaju.

Pjevačica Jelena Karleuša i pevač Aca Lukas već dugo nisu u idealnim odnosima, a sve je kulminiralo kada je izbio skandal oko pjesme Milice Pavlović „Provereno“.

Naime, Ana Nikolić je objavila demo verziiju te numere i predstavila je kao svoju pjesmu, a dok je Jelena Podržala Milicu, Aca je podržao Anu.

Lukas i Karleuša danima su se prozivali na društvenim mrežama, a pjevač je sada još jednom javno isprovocirao koleginicu.

“Pošto si i dalje bezobrazna i ničim izazvana nastavila da me pljuješ gospođo krokodilske face, sad ćemo da pustimo još jednu pričicu, koju lično znam i za koju sam ti lično pomogao. I sad ću sve taksativno da otkrivam, što bude bezobraznija, to ću više priča da otkrivam, ali samo one za koje sam joj ja pomogao, to će joj biti dosta”, rekao je on za Hypetv.rs.

“Pošto je narkomančina poludjela i nisu mi javili da sam umro prije 10 godina, evo sad ću da joj se javim da sam živ i dalje, i to prilično živ, a to ćeš i da osjetiš. Šta ćemo da radimo, Karleuša, sa vaterpolistom koji je uhvaćen kako se isparkirava iz tvoje garaže dok je Duško bio na pripremama. Riješio sam ti da te slike ne izađu, što ne znači da neće, ako se budem potrudio. Nastavi da me nazivaš narkomanom, pa će tebi narkoman da pokaže koliko si ti jedno čedno stvorenje za primjer”, nastavio je Lukas.

“Sram te bilo! A što se tiče narkomana, koliko dilera hoćeš da ti dovedem koji su donosili robu tebi i tvom mužu B.K. da se malo počastite u pauzi tvog sesualnog obitavanja sa tjelohraniteljima u službenim vozilima? Što se tiče tvog animoziteta koji pokazuješ u posljednje vrijeme prema meni, mislim da, osim dugogodišnje ljubomore zbog toga što sam u ovom poslu uspješniji od tebe barem pedeset puta, ima tu još nečega. Očigledno te boli to što se ja kada si ti u pitanju godinama pridržavam onoga ‘Nije jbo ko nije htio’. Znam ja da tebe boli što sam ja u grupi (doduše maloj) onih koji nisu htjeli, ali izvini – prvi je razlog tvoj gabarit (nalik kontejneru) i mnogo toga drugog vezano za izgled, ukusi su različiti, izvini Najbitnije od svega je to što je opšte poznato da sam ja odnos imao isključivo i stoprocentno sa osobama ženskog pola. Svi dobro znaju da moja seksualna orijentacija ne preferira osobe transrodne seksualnosti. P.S. Od olimpijskih sportova do sada su obuhvaćeni fudbal i vaterpolo, slijedi košarka i ostali sportovi, zavisi od tebe”, zaključio je Aca.

Karleuša se nakon ovoga na njega obrušila putem Instagrama.

“Zamolila bih dilere droge kod kojih narkoman Lukas kupuje, da mu sipaju malo više mišomora da konačno ovjeri nakazni pacov i oslobodi planetu svoje bolesne mržnje prema ženama. Tužno je to što i on ima kćerke, koje gledaju kako tata iz pakla napada samo žene. Pošto je smrad, vidim, još uvijek živ, ovjerio nije, uživam dok gledam kako se raspada od droge u samoći, u dugovima, u mržnji i nebitnosti, opsjednut mojim imenom i životom. Ali neće još dugo”, napisala je Jelena.

“Neću više odgovarati dedi Lukasu. Dosta! Čovjek ima unuke, a ovo radi. Mučenik je za žaljenje. Znam da je mator, odavno nebitan, i davno mrtav, ali sam alergična kad takvi skotovi napadaju žene, a svi šute. Nisam naučena da šutim. To je to. RIP narkiću”, dodala je ona u svom storiju.
(express/nova.rs)

The post LUKAS O KARLEUŠINOM LJUBAVNIKU: Dok je Duško bio na pripremama evo koga je Jelena “ugostila” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU