Mačkograd u Tuzli: CAT & Caffe bar Sloboda organizuju nedjeljnu žurku za građane Tuzle

Kako velika većina građana nedjelju provodi sa svojim porodicama unutar toplih domova, mačke žele namamiti građane i pozvati  ih da im se pridruže na žurci u “Mačkogradu”. U sklopu Slobode, “Pan Winter” bašte i na platou Sonog trga – mačke će uz pomoć FMJAM-a, Youtube senzaciju iz Grada Tuzla, animatora i šminkera iz Kiki Klaun ekipe družiti sa građanima Tuzle, te im predstaviti rezultate i upoznati ih sa njihovim “online” aktivnostima.

Pored zanimljive i interesantne ekipe sa kojom ćemo se zabavljati pripremaju društvene igre. Informacije i objave u vezi sa žurkom možete pratiti na sljedećem linku: Mačkograd – FB događaj. 

Tokom događaja ispred Slobode će biti postavljena bina, odakle će nam muziku vrtiti FmJam-ovi DJ-evi: Dj Elick i Dj Shadow Kid. Ova dva mlada DJ-a već nekoliko godina unazad djeluju na tuzlanskoj i široj urbanoj sceni, pa garantuju dobre setove tokom Mačkograda. Još trebamo poželjeti i snijeg, da bude kompletna zimska čarolija.

mačkograd u tuzli: cat & caffe bar sloboda organizuju nedjeljnu žurku za građane tuzle

Iako starijoj javnosti nepoznat, najpoznatiji YOUTUBER iz našeg grada VedoX jedna je od najpopularnijih ličnosti među mladima Tuzle, bar ako je suditi po broju njegovih pratilaca na njegovom kanalu – VedoX Youtube kanal. Mlada senzacija YOUTUBE scene  je izuzetno profesionalan i ambiciozan, ali se pred kamerama i na javnim događajima ne libi dobro zabaviti sa svojim gledaocima i fanovima. Tokom događaja će i snimati video za svoj kanal.

U sklopu zimske idile u okviru “Pan Winter” bašte, za  najmlađe su pripremili animatore i šminkere iz Kiki Klaun tima iz Tuzle. Kiki Klaun tim je grupa mladih animatora, koja u vrtićima, na rođendanima i dječijim zabavama u kostimima uveseljava djecu. Kao što možete vidjeti na njihovoj “fejsbuk prezentaciji” djeca ih obožavaju, a na naš događaj donose i šminku.

Pridružit će  se i mladi mađioničar iz Gračanice – Amir Havić, koji svoju publiku uveseljava i oduševljava sa samo špilom karata, koje donosi i na Mačkograd.

Tokom žurke ćete imati priliku da vidite izložbu meme-ova, koje ste najviše lajkali na našoj CAT “fejsbuk stranici”. Na Sonom trgu postavljemo  platno za grafite i mirovne poruke posjetilaca. Kako bismo dodatno uveselili događaj pripremili smo i poklone za posjetioce. Ne moramo napominjati da u slučaju snijega pravimo Snješka! Pridruži se mačkama, jer šire dobru vibru u gradu!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU