Mađioničar Luka Vidović sutra u 13 sati u Novom Travniku: Koje je tajna?

Najpoznatiji hrvatski mađioničar Luka Vidović će prvi put nastupiti u Novom Travniku u subotu, 25. svibnja, u urnebesnom mađioničarskom showu “U čemu je trik?”, koji spaja smijeh, magiju i fenomenalnu zabavu. Ovom prilikom će obilježiti 25 godina uspješne karijere.

Na turneji koja je započela krajem 2023. godine u New Yorku, Luka je oduševio publiku svojim čarolijama na popularnom američkom mađioničarskom live showu Monday Night Magic, koji se prikazuje već skoro 30 godina u Broadway teatru Cutting Room. Ovaj poziv dobio je nakon impresivnog nastupa na američkom televizijskom showu “Penn and Teller”, a posebno ga raduje činjenica što će nastupiti u najatraktivnijem terminu mjeseca, koji je već rasprodan.

Nakon Amerike, “U čemu je trik?” je rasprodan 10 puta u popularnom zagrebačkom teatru Luda kuća, a vlasnici Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac su oduševljeni interesom publike za magiju.

“Radujem se nastupu u Novom Travniku i susretu s novotravničkom publikom. S obzirom na 25 godina iskustva, imao sam dovoljno vremena da savladam trikove do savršenstva, stoga će publika ovdje doživjeti pravi spektakl”, rekao je Luka, koji će se nakon predstave fotografirati s publikom.

Možda će neko dijete inspirisano predstavom krenuti Lukinim stopama i magija postane dio svog životnog poziva, kao što je za Luku već 25 godina koje su proletjele kao potez čarobnim štapićem.

Ne propustite ovaj urnebesni mađioničarski show koji spaja smijeh, magiju i fenomenalnu zabavu, sve u sklopu obilježavanja Dana općine Novi Travnik.

Izvor: ( centralna.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU