Maja Berović se dotakla svoje karijere, pa progovorila o krizi!

maja berović se dotakla svoje karijere, pa progovorila o krizi!


Maju Berović dugo nismo viđali u javnosti, jer pjevačica nije nastupala dugo i poštuje sve epidemiološke mjere, ali Maja se juče pojavila na jednom događaju u prijestonici, pa za medije otkrila kako živi u doba korone.

Naime, Berovićka svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njeni stajlinzi i način šminkanja postali su uzor mnogim tinejdžerkama, pa je uspješna muzička zvijezda otkrila koliko joj vremena treba da se sredi.

Ne mnogo, sati i po vremena. Mislim, za nekoga je to mnogo, ali za mene je malo. Odvikla sam se od spremanja i šminkanja, tako da mi ovo sada prija – rekla je Maja kroz smijeh.

Maja se dotakla i svoje karijere, koja se trenutno nalazi na pauzi, kao i svim ostalim pjevačima i muzičarima zbog trenutne pandemije koja vlada u svijetu.

Nisam nigdje nestala, bila sam kući kao i većina. Jedva čekam da se sve ovo završi pa da konačno radim ono u čemu sam najbolja. Pripremam svašta nešto novo samo da krenemo da normalno živimo – kaže mlada pjevačica.

Na pitanje da li je potrošila štek s obzirom na to da dugo ne nastupa, a ulaže u svoju liniju šminke, Berovićka je pozitivno iznenadila svojim odgovorom.

Pa nisu samo pare za život i sreću dovoljni – zaključuje Maja.

(Pink)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU