Majka i kći zbunjuju sve: Između njih je razlika dvadeset četiri godine, ali izgledaju kao sestre

Između Joleen Diaz i njezine kćeri Meilani Parks razlika je dvadeset i četiri godine, ali stranci često misle da su njih dvije sestre.
Iako su ova 43-godišnja majka i devetnaestogodišnja kći nerazdvojne i većinu stvari rade zajedno, Joleen se uvijek trudi ponašati u skladu sa svojim godinama.

Nikad nismo bile zajedno u noćnom klubu niti smo “partijale” zajedno. Ovih dana radije bih ostala doma uz šalicu čaja i dobar film, rekla je Joleen, koja je u svojoj mladosti puno izlazila i tulumarila, ali ne planira više svoje vrijeme tako provoditi. No, njihov je odnos i dalje odličan.

Jako smo bliske i mnogo stvari radimo zajedno – kupujemo, putujemo i vježbamo zajedno. Nekada samo sjedimo na kauču i razgovaramo.

Iako je Joleen rodila Meilani kada je bila vrlo mlada, ona svoju zavidnu figuru svakodnevno održava zdravom prehranom, zdravim i aktivnim životom te dobrom brigom o koži.

Stvarno vodim puno brige o svojoj koži. Svaki dan perem lice ujutro i prije nego što idem u krevet, a o koži sam se počela brinuti kada sam imala 12 ili 13 godina.

Budući da žive u Kaliforniji, svaki dan koristi kremu za sunčanje i serum s vitaminom C, prenosi Večernji.hr.

Joleen svoju kćer potiče da se brine o koži kako bi odlično izgledala, a koža joj bila zdrava i nahranjena. Meilani kaže da je sretna što njena majka izgleda kao ona te da nema problema s tim da ljudi misle da su sestre. Budući da je to njena majka, sretna je što će i ona izgledati mladoliko i u starijoj dobi.

(jabuka.tv)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU