Majka Željka Joksimovića otkrila zašto sa Jovanom nije u dobrim odnosima: Riješila dileme

Iako je od samog početka karijere privlačio pažnju javnosti i bio interesantan medijima, otkada je stupio u vezu, a potom i brak sa novinarkom Jovanom Joksimović, interesovanje za život Željka Joksimovića postalo je još veće.

Posebno privlači pažnju Jovanin odnos sa pjevačevim roditeljima i bratom.

Iako Željkova supruga nikada nije govorila o njegovoj porodici, Joksimovićeva majka i supruga njegovog brata su bile pričljivije.

majka željka joksimovića otkrila zašto sa jovanom nije u dobrim odnosima: riješila dileme

– Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna – rekla je pjevačeva snaha na pitanje da li je Saša blizak sa bratom Željkom.

No, još veću pažnju privukla je izjava, koju je prije nekoliko godina dala majka Željka Joksimovića.

– Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vrijeme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca – rekla je tada Vesna Joksimović

Pjevačeva majka je tada pomenula i Željkovu bivšu suprugu, te se i tom izjavom zamjerila Jovani.

majka željka joksimovića otkrila zašto sa jovanom nije u dobrim odnosima: riješila dileme
majka željka joksimovića otkrila zašto sa jovanom nije u dobrim odnosima: riješila dileme

– Ona često sa njihovom kćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao kćerka – izjavila je Vesna na početku Željkovog braka sa Jovanom.

Narednih godina, ni svekrva, ni snaha nisu željele da govore o svom odnosu. Međutim, kada je prije nekoliko mjeseci pjevač proslavljao pedeseti rođendan, moglo se vidjeti kako je Jovana srdačno dočekala njegove roditelje, pa vjerujemo, da su nesuglasice među njima odavno prevaziđene.

Express/Svet)

The post Majka Željka Joksimovića otkrila zašto sa Jovanom nije u dobrim odnosima: Riješila dileme appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU