Marija dala skoro 200.000 dolara da bi postala majka: Evo šta je sve uključeno u tu cijenu

Marija Šerifović dobila je sina pomoću surogat majke, a ovaj proces obavljen je u Americi. Kako je u pitanju složena medicinska procedura, a pjevačica nije željela ništa da ostavlja slučaju, te se obratila sigurnoj klinici, morala je i da pripremi pozamašnu svotu novca.

Naime, u punu cijenu koja iznosi 193.000 dolara uključenu su zakonske takse, transfer embriona, prenatalna njega, porođaj, putni troškovi, kao i novac koji dobija surogat majka.

– Naknada za surogat majčinstvo će uzeti skoro polovinu ukupnog budžeta. Agencijski i pravni troškovi mogu uzeti još jednu trećinu. Ostatak vašeg budžeta je za kliničke procedure i povezane troškove – navode iz jedne američke agencije, prenose mediji.

Podsjetimo, Marija je tek sada priznala da je više puta pokušavala da iznese trudnoću, ali da joj to nije polazilo za rukom, pa se odlučila da počne da se raspituje oko procesa surogat majčinstva.

– Velika želja da imam dijete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtjevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspjela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene – kaže Marija i dodaje:

– Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor – rekla je ona.

(express/24sedam)

The post Marija dala skoro 200.000 dolara da bi postala majka: Evo šta je sve uključeno u tu cijenu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU