Marija otkrila koga je odbila za duet: Saša me je nagovarao, ali nisam htjela po cijenu života

Pop pjevačica, jedan od najljepših vokala, Marija Šerifović, izdala je novi album “Dolazi ljubav”, a sada ga je promovisala i u emisiji “Premijera” gdje je govorila o svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Marija je perfekcionista u svom poslu i pažljivo bira kakve pjesme će snimiti i izdati, pa tako ne prihvata sve što joj se ponudi, čak i kada zna da će neka numera biti hit.

Tako je odbila pjesmu “Ti i ja”, koju su potom snimili Saša Matić i Jelena Rozga.

Šerifovićeva je otkrila da joj je tekstopisac ponudio tu numeru, ali da je ona odbila da je snimi jer je “ne osjeća”. Zvao je i Saša Matić, ali je i njega odbila.

Čak je i bivši direktor Granda Saša Popović pokušao da je nagovori da je snimi, ali ni to nije upalilo.

– Demo snimak za pjesmu “Ti i ja” sam otpjevala ja. Autor Saša Nikolić je želio da snimim tu pjesmu. Ja sam to odbila, po cijenu života. Onda je Saša Nikolić pustio Matiću, onda je on rekao: Ja tu pjesmu uzimam, nemam govora”. Onda me je i Saša Matić zvao i nagovarao, ali sam rekla: “Ne mogu, ne osjećam pjesmu, ne sviđa mi se”. Onda je krenuo i Saša Popović da me maltretira za to: “Idi snimi sa čovjekom pjesmu”. Uopšte nije do čovjeka, snimila bih sa njim najljepšu pjesmu, naravno, ali mi se ova nije dopala. Postojali su pritisci, ali ja to nisam željela – rekla je Marija Šerifović i otkrila da se nije pokajala zbog toga.

– Nisam se pokajala i dalje. Super je pjesma, ali je meni mekana i dalje mi nešto fali – istakla je Marija.

(express/telegraf)

The post Marija otkrila koga je odbila za duet: Saša me je nagovarao, ali nisam htjela po cijenu života appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU