MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O DRUGARICI: Ako Karleuša ima problem sa mnom, neka ga rješava sama

Marija Šerifović, govoreći o svom novom albumu koji je objavila poslije duže pauze, istakla je najprije koliko je zadovoljna reakcijom svoje publike na isti. Onda, u razgovoru s medijskim ekipama dotakla se nekadašnje „drugarice iz klupe” u „Zvezdama Granda”, Jelene Karleuše, pa kazala kako se ovim povodom nisu čule.

– Sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem. Ako ga ona ima, mislim da to treba svi da čujemo. Zaista ne znam, ovo je moj jedini odgovor. Mislim da su neke druge stvari u životu za pružanje podrške važnije, kada je naš posao u pitanju, a to je ono kada se ugase kamere. Ja s tim nemam problem. Ako Karleuša ima neki problem, neka ga rješava sama sa sobom – izjavila je Marija, koju JK odnedavno više i ne prati na Instagramu, što je podiglo ogromnu prašinu u javnosti.

– Posljednji album je izašao 2014., 2015. godine su se dešavali singlovi koji su bili jednako značajni… Ali (sada), bio je red za album, nekako. Radovala sam se tome – kazala je za svoj novi projekat, posebno ispunjena što se fanovima toliko dopao.

Noć prije nego što je ugledao svjetlost dana, inače, dozvolila je Aleksandri Prijović da posluša djelić, pa je i rasplakala.

– Da (smijeh). Čule smo se noć prije nego što je album izašao, pa sam joj dala da čuje pjesmu. Ridala, ridala je fino! – rekla je Marija za 24sedam.

The post MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O DRUGARICI: Ako Karleuša ima problem sa mnom, neka ga rješava sama appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU