Maya Berović imala jedan uslov da gostuje na Prijinom koncertu

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović ostvarila je nezapamćen uspjeh, nakon što je održala pet koncerata u Areni Zagreb.

Iako su mnogi sumnjali da je namješteno, Prija je svakim danom, sve više dokazivala svoju veličinu, kao i uspjeh, tako što se nakon svakog koncerta, za sljedeći tražila karta više, iako su sve odavno rasprodate.

Da svoj uspjeh voli da dijeli sa drugima jasno je i po broju gostiju koji su joj bili na koncertima, a jedna od njih bila je i Maya Berović.

Nakon što se Maya pojavila na bini, publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a potom joj se Prija obratila.

-Sretna sam što postoje ovakvi ljudi kao što je ona, što postoji ovakvo poštenje, dobri i talentirani ljudi. Kada sam Mayu pozvala da bude gost, nije prošlo ni pet sekundi nakon što mi je rekla ‘naravno’. Dodala je samo da moram da joj nađem bejbisiterku – poričila je Prija, pa dodala:

-Mayo, uvijek sam se radovala tvojim uspjesima, to znaš, mnogo si velika, mnoge stvari si napravila. Ja jesam malo mlađa od tebe, ali sam jako sretna što imam tvoju podršku, što si došla večeras i što ćeš ovdje napraviti lom.

Maya nije ostala imuna na ove riječi, te je Aleksandri poručila:

-Hvala ti. Ja neću mnogo pričati, mogu samo da kažem da sam jako sretna što sam večeras uz tebe i što mogu da svjedočim jednom ovakvom velikom uspjehu, i ovom tvom ostvarenju. Ja ti od srca želim da nastaviš da sijaš kao najsjanija zvijezda jer ti to zaslužuješ. Hvala ti.

The post Maya Berović imala jedan uslov da gostuje na Prijinom koncertu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU