Međunarodni susreti dijaliziranih i transplantiranih „Vitez 2019“


Udruženje/Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBK/KSB, u periodu od 12.6. do 16.6.2019. organizira jubilarne 10. Međunarodne susrete „Vitez 2019“.

Na susretima očekujemo oko 100 dijaliziranih i transplantiranih pacijenta i članova njihovih obitelji iz zemalja Jugoistočne Europe.

Sudionici će biti smješteni u Etno selo Čardaci u Vitezu, gdje će se odvijati i većina naših aktivnosti.

Popodne i narednog dana planirana su sportska natjecanja, prilagođena ovoj populaciji bolesnika.

U četvrtak, 13.6. je planiran FORUM pacijenta, gdje ćemo s pacijentima-sudionicima iz drugih država, razmijeniti iskustva i naučiti nešto novo, a u večernjim satima u kongresnoj dvorani Etno sela Čardaci bit će prikazan dokumentarni film „Velika bijela kuća“ u suradnji s „Udruženjem djece oboljele od raka”.

Svečano otvaranje susreta je planirano za 14.6.2019 u 11 sati u kongresnoj dvorani Etno sela Čardaci, a konferencija za medije bit će upriličena u 10,30 h na istom mjestu.

Nakon otvaranja, uslijedit će edukativna tribina, a gosti predavači će biti uvaženi profesori i doktori iz Republike Hrvatske i BiH.

Nakon toga, za sve sudionike, uslijedit će zajednički ručak i druženje.

Petak, 14.6. nakon večere organizirat ćemo NOĆ ZAHVALE DONORIMA, gdje ćemo na simboličan način uputiti poruku onima koji su darovali dio sebe i zahvaljujući tom daru mi i dalje živimo punim životom.

Popodne i narednog dana planirana su sportska natjecanja prilagođena ovoj populaciji bolesnika.

U subotu, 15.6. uvečer susreti će i službeno biti završeni uz podjelu zahvalnica, medalja i pehara za najbolje i zajedničku zabavu uz glazbu uživo.

međunarodni susreti dijaliziranih i transplantiranih „vitez 2019“

(Upravni odbor UDiT SBK/KSB)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU