Meghan i Harry su odluku o napuštanju porodice kraljici saopćili mailom

Prema pisanju Daily Maila, otkriveno je kako su Meghan i Harry vijest o napuštanju kraljevske porodice kraljici Elizabeti II otkrili putem maila, baš kao i princu Charlesu, kojeg su stavili u kopiju maila.

‘Netom prije negoli su se početkom januara vratili u London, Harry je kontaktirao baku i oca putem maila, otkrivši kako on i Meghan žele napustiti kraljevsku obitelj’, piše Daily Mail. Kako su rekli, i kraljica i Charles upozorili su ga da dobro razmisli o svemu prije negoli objavi to svijetu, no, očito, taj savjet nije poslušao.

‘Bili su i sami svjesni da on i Meghan žele nešto sasvim drugo, i bili su im spremni pomoći, no sve se zakompliciralo. Pojavili su se problemi u obliku osiguranja, financiranja, viza, poreza… nečega o čemu niti jedno od njih nije razmišljalo. Harryju su savjetovali da stavi sve na papir i točno kaže što želi, no on je smatrao da je njegova porodica zaostala, da još uvijek žive u kamenom dobu, stoga je aktivirao gumb za ‘nuklearno aktiviranje’.’

Gotovo tri mjeseca kasnije, čini se kako se veza Meghan i Harryja s kraljicom popravila, a tijekom njihova posljednja posjeta Londonu, kraljica Elizabeta II pozvala ih je čak na porodično misno slavlje.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU