Merima Njegomir završila u bolnici zbog korone: Evo kako se pjevačica sada osjeća!

merima njegomir završila u bolnici zbog korone: evo kako se pjevačica sada osjeća!


Pjevačica Merima Njegomir preležala je koronavirus, zbog kog je završila u bolnici, a malo je onih koji su za to znali. Ona je sada objasnila kako se osjećala kada je saznala da je zaražena i priznala da je bila veoma uplašena.

– Preležala sam koronu prije dvadesetak dana i vjerujte mi da se još oporavljam. Kada sam saznala da sam pozitivna užasno sam se bila prepala, jer je baš nekoliko dana prije toga umro moj kolega i veliki umjetnik Đorđe Balašević. Dobila sam temperaturu, bila sam u bolnici nekih desetak dana, ali dragom Bogu hvala nisam bila na kiseoniku, ali sam očigledno otišla na vrijeme. Još uvijek imam tu neku opštu malaksalost, ali sve u svemu sam dobro – rekla je Merima.

Kako tvrdi, zarazila ju je osoba koja je imala koronu, ali je to krila.

– Znate šta, malo, malo pa se neko od mojih prijatelja, kolega razboljelo. Nažalost, onda su neki moji divni prijatelji počeli i da umiru, čak i jedan moj drag prijatelj ljekar je umro, a koji je imao samo 49 godina. Vjerovala sam, vodila sam računa, čuvala sam se, čak sam snimala i neke emisije. Znala sam ako je čovjek mlađi to lakše podnese, ali ako imaš preko 60 ili 65 godina, onda moraš da vodiš računa. Ali, bez obzira koliko neko vodio računa, uvijek ima ljudi koji su zlobni, misle ako su oni zaraženi, onda neka se i drugi zaraze od mene, a to je strašno. Ja sam došla u kontakt sa osobom koja je imala koronavirus, a nije to htjela da kaže – rekla je pjevačica.

Merima je dodala da je, dok je ležala u bolnici, razmišljala o prolaznosti života.

– Naravno da jesam, a posebno kada čovjek dođe u te neke godine. Slijedeće godine, 1. maja biće tačno 50 godina da se bavim pjevanjem. Pa sam i u tim bolničkim danima razmišljala o tome kako je to brzo prošlo, kako su mi se ta neka vrata sama od sebe otvarala, postojalo je to nešto što me sudbinski vodilo. Sada sam u tim godinama u kojima doživljavam jedno poštovanje za minuli rad, kako od mlađe generacije, tako i starijih. Voljela bih i da negdje to zapišem, jer nije lako napraviti karijeru, jer si uvijek na toj nekoj raskrsnici. Život me stalno iskušavao, stalno si na nekom ispitu. Očigledno je da je sudbina tvoja lična stvar i da ti sam odabereš kojim ćeš putem krenuti, a da ne znaš da li je to bio najbolji put – iskrena je bila pjevačica.

(Pink)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU