MILE KITIĆ NA SUDU ZBOG VANBRAČNOG SINA: Pjevač tvrdi da je platio troškove

Folker Mile Kitić ima kćerku Elenu, a prije izvjesnog vremena u javnosti se pojavila priča da ima vanbračno dijete o čemu je pjevač otvoreno progovorio.

Mile je tada ispričao sve o svojoj vanbračnoj kćerki, ali i o unucima:

– Skoro je izašlo, kao šokirana javnost, Mile Kitić ima još jednu kćerku. Pa, ja imam kćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Njemačkoj, a ona živi u Beogradu… U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži, baš su bile na Zlatiboru – rekao je pjevač.

– Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mjestu. Ja često pitam da li treba nešto i pomažem koliko mogu – dodao je Mile za “Svet”, pa pojasnio špekulacije.

– Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Njemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove, jer javno ne smiješ da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo – objasnio je pjevač.

– Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno – zaključio je Mile.

The post MILE KITIĆ NA SUDU ZBOG VANBRAČNOG SINA: Pjevač tvrdi da je platio troškove appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU