Milica Pavlović pjesmu posvetila kolegici u koju se razočarala: Prosipa drvlje i kamenje po meni

Pjevačica Milica Pavlović uveliko se priprema za svoj prvi koncert u Štark Areni.

Ona će koncert održati 23. decembra, a svojim pratiocima na Instagramu otkrila je i kako je nastala pjesma „Kučketina“ sa njenog posljednjeg albuma.

-Vjerujem da ćemo 23. decembra zapaliti Štark Arenu uz ‘Kučketinu’. Sjećam se, došla ja kod Ljilje Jorgovanović da preslušavamo nove melodije i, prije nego da krenemo da pričamo o muzici, uvijek pređemo i neke klasične ženske teme. I ja joj pričam kako sam se prije dolaska kod nje čula sa jednom koleginicom koja me zvala da mi traži tri matrice sa prošlog albuma i koja ne da nije štedjela komplimente na moj račun, nego mislim da me tako ne bi hvalila ni rođena sestra da je imam. I završimo razgovor, kad poslije tri minuta zvoni telefon – opet ona.

-Ja se javljam i niko ne odgovara. Slučajno me je pozvala dok joj je telefon bio u džepu. I dok sam provjeravala da li to ne radi veza ili me je zaista slučajno pozvala, ja čujem drvlje i kamenje po meni. Ali ne možete da zamislite tu priču i rječnik. Spustim slušalicu i pravim se da me nikad nije pozvala i da nikad nisam sve to čula. Matrice sam uredno poslala… – napisala je Milica i dodala:

milica pavlović pjesmu posvetila kolegici u koju se razočarala: prosipa drvlje i kamenje po meni

Ljiljin komentar na cijelu priču je bio: ‘kakva kučketina’. I to je bilo to. Odmah smo znale da je to fraza koja ide u novu pjesmu, samo smo se nadovezale na tu temu nekim drugim pričama… ali o njima neki drugi put. I samo da znate i meni je nekad krivo što se album ne zove po ovoj pjesmi… ali, mislim da je ipak za ovaj momenat bilo adekvatnije ovo ‘Lav’.

The post Milica Pavlović pjesmu posvetila kolegici u koju se razočarala: Prosipa drvlje i kamenje po meni appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU