Miljana skinula gaće pred obezbjeđenjem i urinirala po Zolinim stvarima

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se svađaju već nekoliko sati neprestano. U početku su to bile verbalne svađe, na nivou provokacija, a potom su prešli i na uništavanje ličnih stvari.

Budući da su njih dvoje izrazito temperamentne ličnosti, obezbjeđenje je u pripravnosti od samog starta, jer se ne zna na šta su sve spremni kako bi jedno drugom napakostili. No, ovog puta je Miljana otišla ipak predaleko i pred obezbjeđenjem skinula gaće i počela da urinira po Zolinim stvarima.

Zola je, razumljivo, bio u potpunosti razjaren i demolirao čitavu radionicu, te počeo da skače po njenim stvarima i baca ih u jezero.

Miljana je izrazito pobjesnila, te u želji da svog bivšeg dečka uništi i dovede do tačke ključanja, kao što smo pomenuli, skinula gaće i počela da urinira po njegovoj garderobi. A pogled u njenim očima, zaledio je svima krv u žilama.

Gledaoci su odmah osudili ovaj potez i insistiraju da se Miljana kazni zbog gnusnog ponašanja. Međutim, kako je i Zola uništavao Miljanine stvari, ne treba tu činjenicu ispustiti iz vida kada je donošenje odluke o eventualnim kaznama.

(express/srbijadanas)

The post Miljana skinula gaće pred obezbjeđenjem i urinirala po Zolinim stvarima appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU