Miroslav ogolio dušu: “Proklinjao sam novac”

Žena koja je zaslužna što Miroslav Ilić nikada nije odustao od muzike je njegova majka, koja je preminula kada je pjevač imao samo 25 godina.

“Nikad mi nije bilo teže. Proklinjao sam novac, turneju, karijeru, pjesmu… Čak sam se zarekao da više nikad neću uzeti mikrofon u ruke. Osjećao sam se kao da mi je pjesma ukrala posljednje dane koje sam morao da provedem pored najdraže osobe. Kada sam se vratio iz Bugarske i ugledao majku, znao sam da su joj sati odbrojani”, priča pjevač, kome je njihov posljednji susret sa majkom zauvijek urezan u sjećanju.

“Rekla mi je: “Sine, pjesma je tvoj život, hljeb tvoje djece. Znaj, tvoja pjesma je potrebna mnogima. Ti sam ne znaš koliko radosti donosiš ljudima koje nikad nisi ni sreo, ni vidio. To je za tvoju majku, koja te je naučila da pjevaš, najveće hvala. Zato, molim te, nastavi sa pjesmom, a ja ću se liječiti zamišljajući kako pjevaš i veseliš ljude. Obećaj mi da ćeš zbog mene nastaviti da pjevaš sve dok te grlo služi i pjesma priziva – ispričao je za medije.

The post Miroslav ogolio dušu: “Proklinjao sam novac” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU