Mirotić: Protiv Zvezde su posebne emocije, puno mi znači podrška navijača

Košarkaš Olimpije iz Milana Nikola Mirotić obratio se novinarima nakon utakmice s Crvenom zvezdom.

Prvo se osvrnuo na sjajnu igru ​​svoje momčadi.

– Pa, iskreno, nisam baš očekivao da ćemo pobijediti ovim rezultatom i da će to biti uvjerljiva pobjeda za nas. S obzirom da smo u ovu utakmicu došli pod velikim pritiskom, nismo krenuli kako treba, ali smo imali veliku želju za pobjedom i odigrali smo kvalitetnu utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu, ali jako sam zadovoljan kako Odigrali smo drugo poluvrijeme i opet je divan osjećaj biti ovdje u Beogradu pred publikom Crvene zvezde i sretan sam što se vraćam kući, rekao je Mirotić.

O pljesku navijača Zvezde.

– Puno mi znači, iskreno, da budem iskren, nisam od onih koji očekuju neku ljudsku slavu, ali uvijek je lijep osjećaj kad te netko podrži i pokaže tu ljubav i sve to, ja’ Zahvalan sam na svemu tome i kažem da nije lako igrati, pogotovo protiv Zvezde, emocije, vidjeli ste moje prvo poluvrijeme, to treba zaboraviti, ali s drugim poluvremenom, kako je ekipa igrala, probudio sam se i bila je stvarno prekrasna večer. Želim Zvezdi da nastavi da se bori, jer ovo je bio divan trenutak kada je ekipa gubila sa dvadeset razlike, a publika ih je bodrila, mislim da je to motivacija da se dalje bore, jer mislim da bi trebalo da igraju mnogo bolje. smatra Nikola Mirotić.

Jeste li očekivali ovoliku podršku i zahtjeve za slikama?

– Pa stvarno djeca, ja sam netko tko voli paziti na djecu, ima puno djece, pogotovo oko tunela i stvarno je predivan osjećaj.Kad sam bio dijete, čekao sam nekoga i gledao netko i želio se slikati s nekim, tako da je mali dio da možemo posvetiti svoju pažnju djeci, to im puno znači, a večeras je bila tako lijepa i spektakularna večer i stvarno sam htjela odvojiti vrijeme i posvetiti se sebe djeci.

Kako biste ocijenili sastav Zvezde ove sezone?

– Od početka su bila velika očekivanja i možda se stvorio neki pritisak koji se nije trebao stvarati i mislim da ponekad kada rezultati nisu u skladu s očekivanjima, stvori se neka bura, pritisak, pa smo bili u sličnoj situaciji. situacija, samo jedna pobjeda više od Zvijezde i velika su očekivanja bila da ćemo krenuti puno bolje i nova pojačanja, ali ponekad nije sve tako lako. Mislim da je gledajući iz nekog iskustva, kad momčadi treba, ako se treba dogoditi loš trenutak ili loš pad u igri, puno bolje da se dogodi na početku sezone. Kasnije neki veljača mjesec je neki ključni trenutak kada se svi bore za doigravanje pa sad ima vremena, siguran sam da Zvzeda ima dobre i iskusne igrače i uz ovu publiku nadam se da će se boriti za doigravanje, zaključio je Mirotić

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU