“Mislila sam da me pas ugrizao” Severina opisala nezgodu s koncerta

Severina na svojim društvenim mrežama često dijeli različite zgode i nezgode sa svojih koncerata, a ovoga je puta opisala jednu situaciju koja joj se dogodila dok je izvodila svoju popularnu pjesmu “Moja štikla”.

Naime, Severina je podijelila video u kojem se vidi kako pleše i pjeva na bini u bijelom kombinezonu, a iza nje se pojavljuje jedan član njenog tima te u brzini klekne kako bi spasio – naušnicu.

Pjevačica tokom izvedbe ove pjesme izvodi i izrazito zahtjevan ples, a očito joj je tokom plesanja ispala naušnica, ali ona nije ni primijetila.

Muškarac se popeo na binu te naušnicu spasio kako pjevačica ne bi stala na nju.

– Mislila sam da me pas ugrizao, a on je samo spašavao naušnicu od Moje štikle – napisala je pjevačica u opisu objave.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Inače, prije nekoliko dana Severina je podijelila još jednu situaciju. Naime, prošle je srijede nastupala u zagrebačkom klubu Mint, a na njenom nastupu okupilo se mnoštvo ljudi.

Dok je splitska pjevačica pjevala svoje uspješne pjesme, mnogi su se zabavljali i pjevali s njom u glas, a ona je u jednom trenu jednoj djevojci iz prvog reda dala mikrofon tokom pjesme “Ostavljena”.

Djevojka imena Viktorija otpjevala je dio Severinine pjesme i oduševila sve u klubu, pa tako i Severinu koja ju je zagrlila i poljubila nakon izvedbe.

(express/index)

The post “Mislila sam da me pas ugrizao” Severina opisala nezgodu s koncerta appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU