“MISLIO SAM DA DOLAZI PJEVAČICA, KAD ONO TRAFOSTANICA” Brena zbog komentara konobara okrenula novi list

Lepa Brena otkrila je kako u sedmoj deceniji održava savršenu liniju na kojoj joj mnogi mogu pozavidjeti.

Lepa Brena koja je sve oduševila kada se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović, ali rasplakala snahu, u sedmoj deceniji izgleda nikad bolje. Ipak, kao i svaka druga žena, i ona je u jednom periodu života kuburila sa kilogramima, ali je zahvaljujući pravilnoj ishrani brzo dovela figuru do željenog izgleda.

Ono što ju je pokrenulo da oslabi bio je komentar jednog konobara sa početka njene karijere, koji joj je rekao: “Mislio sam da će doći pjevačica, kad ono došla trafostanica!” Takav komentar je povrijedio pjevačicu, ali i motivisao na promjenu, te je odlučila se ozbiljno pozabavi svojim izgledom.

“Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuhalo do besvijesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu”, rekla je svojevremeno Brena i dodala:

“Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuham na vodi, bez kapi ulja. Uspjela sam i Bobu da ‘navučem’ na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada”, rekla je ranije pjevačica, a osim ishrane koju je maksimalno korigovala, Lepa Brena posljednjih godina i redovno trenira, te na taj način održava svoju formu.

“Redovno treniram i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osjećam i budem poletna”, istakla je pjevačica nedavno.

(express/mond)

 

The post “MISLIO SAM DA DOLAZI PJEVAČICA, KAD ONO TRAFOSTANICA” Brena zbog komentara konobara okrenula novi list appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU