MISLIO SAM DA JE OD NEKOG UZELA DIJETE: Saša Popović o Mariji Šerifović

Vijest da je Marija Šerifović postala majka i dalje je tema broj jedan u Srbiji i regiji, a mnogi se pitaju hoće li jedina srpska evrovizijska pobjednica i članica žirija ‘Zvezda Granda’ zbog majčinstva, kako je najavljivala, napustiti šou.

Tim povodom se oglasio Saša Popović.

-Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavijestila me je naša PR-ovka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vijest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na videopoziv i kad se javila držala je dijete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dijete, da je to neka izmišljena priča. Međutim, ispričala mi je cijelu priču, kako je sve iznijela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je htjela imati svoje dijete – istakao je Saša i otkrio kako je tekao razgovor s novopečenom mamom.

-Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dijete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala iznijeti trudnoću, da nije uspjela i da je napravila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK djeteta njen, da ima sve njene parametre – rekao je.

Saša je opisao i kako je izgledao trenutak kada je preko videopoziva ugledao nasljednika obitelji Šerifović.

mislio sam da je od nekog uzela dijete: saša popović o mariji šerifović

-Vidio sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Angelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati navečer kod nas, a kod nje je bilo 10 prije podne. I vidim da Verica pjeva malom ‘Oči,oči’ od Suzane (smijeh). Rekao sam ‘Čekaj, rekla si da hoćeš muško dijete’, kaže ‘Muško je’, ja onda ‘Da ima plave oči’, kaže ‘Ima plave oči’, rek’o dobro, a hoće li imati plavu kosu, to ćemo vidjeti kad naraste – našalio se Popović u razgovoru i odgovorio na pitanje koje javnost zanima, a to je hoće li Marija nastaviti svoj angažman u ‘Zvezdama Granda’.

-Hoće, vjerujem da hoće, nema razloga da neće. A i ona meni kaže, da je nosila trudnoću, ne bi mogla iznijeti, to bi za nju bilo naporno. Ja samo čekam da u nekoj emisiji podigne malog i da kaže ‘Evo nas, tu smo – zaključio je Popović.

The post MISLIO SAM DA JE OD NEKOG UZELA DIJETE: Saša Popović o Mariji Šerifović appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU